گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

اولیانوف:دیدار سازنده‌ای با باقری درباره مسائل باقی‌مانده مذاکرات داشتم

اولیانوف:دیدار سازنده‌ای با باقری درباره مسائل باقی‌مانده مذاکرات داشتم مذاکره کننده ارشد روسیه از دیدار با مذاکره کننده ارشد ایران، درباره مسائل باقی‌مانده در مذاکرات وین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 13
کد خبر: ۱۲۲۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» مذاکره کننده ارشد روسیه با انتشار پیامی در ئوئیتر گفت که دیدار سازنده‌ای را با مذاکره کننده ارشد ایران، درباره مسائل باقی‌مانده در مذاکرات رفع وین داشته است.

این دیپلمات روس که صبح روز یکشنبه با علی باقری کنی در دفتر نمایندگی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین دیدار داشت گفت: رایزنی های بسیار فشرده در جریان مذاکرات وین درباره برجام ادامه دارد. به ویژه در مورد مسائل باقیمانده با مذاکره‌کننده ارشد ایران، دیداری سازنده داشتم.

وی سپس راهی هتل ماریوت شد تا با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران دیدار کند. اولیانوف در توئیتی یادآور شد که این ملاقات در مقطع پایانی مذاکرات وین صورت گرفت.

این دیپلمات روس همچنین با روسای هیات‌های سه کشور اروپایی در هتل کوبورگ دیدار کرد تا به گفته او طرف‌ها درباره مسیر پیش رو در مذاکرات بحث و تبادل نظر کنند.

تحرکات هیات روس درحالی که گفت‌وگوها به مراحل حساس و مباحث جدی پیرامون مسائل باقی‌مانده رسیده است، افزایش قابل توجهی یافته است.

دور هشتم گفت‌وگوها از ۶ دی ماه در وین آغاز شده و تاکنون بخشی زیادی از متون توافق نهایی نگارش شده است. باقری دقایقی پیش وارد هتل کوبورگ شد و هم اکنون سرگرم رایزنی های فشرده دیپلماتیک با طرف‌های مذاکره کننده است.

در مجموع، جلسات برگزارشده پس از بازگشت هیأت‌ها به وین در فضایی رو به جلو و سازنده برگزار شده و در مورد موضوعات باقی‌مانده بحث‌هایی جدی صورت گرفته است.

با توجه به تکرار مداوم ضرب‌الأجل‌ها و تاریخ‌های مختلف برای پایان مذاکرات از سوی رسانه‌های غربی، باید گفت که رسیدن به خط پایان و دستیابی به تفاهم در وین تنها نیازمند اتخاذ تصمیمات لازم از سوی طرف‌های غربی به ویژه در حوزه رفع تحریم‌هاست./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار