سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

کمبود ۵۰ قلم دارو کمبود برای یک ماه آینده

کمبود ۵۰ قلم دارو کمبود برای یک ماه آینده به گفته رییس سازمان غذا و دارو در حال حاضر برای یک ماه­۵٠ قلم دارو و برای سه ماه ١٩٠ قلم دارو کمبود داریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر بهرام دارایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از سه ماه قبل که­ مسئولیت سازمان غذا و دارو را به عهده گرفتم، پیش بینی‌ها برای کمبود دارو‌های اولویت دار در یک ماه پیش رو انجام گرفت که ­یک و نیم میلیارد دلار ارز بود، ­چون ­مجلس سال گذشته برای تامین کل دارو و تجهیزات پزشکی در سال ١۴٠٠، دو میلیارد ­دلار در نظر گرفته بود.
دارایی ادامه داد: این مبلغ در سال ٩٧ رقمی برابر٣/٩ میلیارد دلار بود و مشخص بود که این شرایط باعث کمبود خواهد شد چراکه در همان ۵ ماه اول سال، ٢ میلیارد دلار ارز مصرف شده بود.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: ما برای نیمه دوم سال هیچ ارزی نداشتیم ­و تامین ارز برای نهاده و مواد اولیه دارویی کاری سخت و حساس است که ٢ تا ۴ ماه تامین و تولیدش زمان ­می برد.
رییس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: بالاخره با دستور مستقیم رییس جمهورما در نیمه دوم سال توانستیم پوشش ارزی ٧٠٠ میلیون دلار را بگیریم که از ماه گذشته شروع شد و با اولویت بندی مناسب کمبودهای­ تامین دارو‌های خاص و مهم برطرف شده است.
دارایی ادامه داد:، اما ما آنقدر ارز در اختیار نداشتیم که برای کمبود‌های سه ماه بعد برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه با تخصیص ارز مورد نیاز بتوانیم کمبود‌های تا پایان سال را مرتفع کنیم­ افزود: این کمبود‌ها وجود دارد ­و به ­تخصیص ارز نیاز دارد، در حال حاضر برای یک ماه­۵٠ قلم دارو و برای سه ماه ١٩٠ قلم دارو کمبود داریم.
دارایی ­تاکید کرد: ما به دارویی که مشابه داخلی دارد یا دارویی که منجر به توقف چند تولید کننده شود؛ کمبود نمی‌گوییم برخی کمبود‌ها هم بعلت بروز موج کرونا رخ میدهد که کمبود محسوب نمی‌شود بالاخره با تامین ارز امیدواریم تا پایان سال و ابتدای سال آینده این کمبود‌ها رفع شود./صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار