توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد

کمبود ۵۰ قلم دارو کمبود برای یک ماه آینده

به گفته رییس سازمان غذا و دارو در حال حاضر برای یک ماه­۵٠ قلم دارو و برای سه ماه ١٩٠ قلم دارو کمبود داریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 14
کد خبر: ۱۲۲۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر بهرام دارایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از سه ماه قبل که­ مسئولیت سازمان غذا و دارو را به عهده گرفتم، پیش بینی‌ها برای کمبود دارو‌های اولویت دار در یک ماه پیش رو انجام گرفت که ­یک و نیم میلیارد دلار ارز بود، ­چون ­مجلس سال گذشته برای تامین کل دارو و تجهیزات پزشکی در سال ١۴٠٠، دو میلیارد ­دلار در نظر گرفته بود.
دارایی ادامه داد: این مبلغ در سال ٩٧ رقمی برابر٣/٩ میلیارد دلار بود و مشخص بود که این شرایط باعث کمبود خواهد شد چراکه در همان ۵ ماه اول سال، ٢ میلیارد دلار ارز مصرف شده بود.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: ما برای نیمه دوم سال هیچ ارزی نداشتیم ­و تامین ارز برای نهاده و مواد اولیه دارویی کاری سخت و حساس است که ٢ تا ۴ ماه تامین و تولیدش زمان ­می برد.
رییس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: بالاخره با دستور مستقیم رییس جمهورما در نیمه دوم سال توانستیم پوشش ارزی ٧٠٠ میلیون دلار را بگیریم که از ماه گذشته شروع شد و با اولویت بندی مناسب کمبودهای­ تامین دارو‌های خاص و مهم برطرف شده است.
دارایی ادامه داد:، اما ما آنقدر ارز در اختیار نداشتیم که برای کمبود‌های سه ماه بعد برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه با تخصیص ارز مورد نیاز بتوانیم کمبود‌های تا پایان سال را مرتفع کنیم­ افزود: این کمبود‌ها وجود دارد ­و به ­تخصیص ارز نیاز دارد، در حال حاضر برای یک ماه­۵٠ قلم دارو و برای سه ماه ١٩٠ قلم دارو کمبود داریم.
دارایی ­تاکید کرد: ما به دارویی که مشابه داخلی دارد یا دارویی که منجر به توقف چند تولید کننده شود؛ کمبود نمی‌گوییم برخی کمبود‌ها هم بعلت بروز موج کرونا رخ میدهد که کمبود محسوب نمی‌شود بالاخره با تامین ارز امیدواریم تا پایان سال و ابتدای سال آینده این کمبود‌ها رفع شود./صدا و سیما

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار