سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

دلایل تورم پا چیست؟

تورم باعث محدود شدن حرکات افراد شده و در برخی موارد آسیب زا است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر تورم پا‌ها یکی از مواردی است که برخی افراد در طول عمر خود آن را تجربه می‌کنند. این تورم باعث محدود شدن حرکات افراد شده و در برخی موارد آسیب زا است. این موضوع می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مشکلات بروز کند.

در این مطلب به رایج‌ترین دلایل تورم پا‌ها می‌پردازیم:

۱- اِدم: این موضوع زمانی رخ می‌دهد که بدن آب زیادی را احتباس کند. در این حالت علاوه بر پاها، ممکن است دستان و صورت نیز پف کنند. پس از یک مسافرت هوایی طولانی یا ایستادن برای چند ساعت مداوم و نیز در زنان در طول دوره قاعدگی این موضوع رخ می‌دهد. این مشکل به مرور زمان و بدون نیاز به دارو از بین می‌رود؛ اما در برخی موارد اِدم می‌تواند نشانه یک مشکل جدی مانند پایین بودن سطح پروتئین، نارسائی قلبی، مشکلات کلیوی و بیماری‌های کبد باشد.

۲- جراحت: گاهی تورم پا‌ها ناشی از شکستگی استخوان و یا آسیب به بافت‌های نرم بدن است. در این موارد عروق پا و مچ اقدام به خونرسانی بیشتر به محل برای ترمیم جراحت می‌کنند که همین امر باعث تورم پا‌ها می‌شود.

۳- بارداری: به طور طبیعی هر چه به هفته‌های پایانی بارداری نزدیک می‌شویم، بدن به طور طبیعی تمایل بیشتری برای احتباس آب در بدن دارد که همین موضوع می‌تواند باعث تورم پا‌ها شود. این موضوع می‌تواند در انتهای روز و یا پس از ایستادن به مدت طولانی تشدید شود.

۴- لنف اِدم: این مشکل زمانی بروز می‌کند که یک یا چند گره لنفاوی آسیب دیده و یا از بین می‌روند. متاسفانه این موضوع به ویژه در زمان درمان سرطان رخ می‌دهد. به همین دلیل افراد در درمان سرطان شاهد احتباس آب و تورم دستان، صورت و پا‌های خود هستند.

۵- نارسایی قلب: در این موارد قلب به عنوان یک اندام حیاتی توانایی پمپاژ خون به میزانی که انتظار می‌رود را ندارد. در این حالت به دلیل جریان نامناسب خون در بدن، پا دچار تورم می‌شود. در این موارد مراجعه به پزشک بسیار ضروری است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر