گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

اردوغان: سفر رئیس اسرائیل به ترکیه، به روابط کمک می‌کند

اردوغان: سفر رئیس اسرائیل به ترکیه، به روابط کمک می‌کند رئیس‌جمهور ترکیه با مثبت توصیف کردن سفر رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور، مدعی شد این امر به بهبود روابط آنکارا-تل‌آویو کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) به ارائه توضیحاتی درباره روابط این کشور با طرف‌های خارجی از جمله عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی، روسیه و اوکراین پرداخت.

اردوغان در گفت‌وگو با خبرنگاران، توضیح داد گفت‌وگوهای ما با عربستان سعودی ادامه دارد و ما منتظر پیشرفت از طریق گام‌های مشخص در دوره آینده هستیم.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، اردوغان همچنین گفت که سفر آتی «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی به ترکیه «مثبت» است و بخوبی بر روابط دوجانبه منعکس خواهد شد.

وی همچنین اظهار داشت که در یک نشست سه جانبه با حضور «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین، نظر «ولادیمر پوتین» همتای روس خود را جویا خواهد شد و بر قصد خود برای پیگیری دقیق این موضوع تاکید کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار