اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

راه حل ساماندهی بازار مسکن چیست؟

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه قوانین مصوب مجلس تاکنون آنطور که باید و شاید در ساماندهی بازار مسکن موثر نبوده و لازم است که دولت و مجلس ورود جدی تری به این موضوع داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر اسماعیل حسین زهی با اشاره به نابسامانی بازار مسکن، بیان کرد: متاسفانه یکی از مسائلی که امروز در ساماندهی بازار مسکن با آن مواجه هستیم بحث تکثر قوانین است. قوانین متعددی در این حوزه وجود دارد و هر بخشی نیز تفسیر خاصی از قانون برای خود دارد. اگر یک قانون یکپارچه در بحث مسکن وجود داشته باشد نظارت بر اجرای دقیق آن نیز بهتر صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن به نوبه خود قانون خوبی است که دولت را مکلف به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی کرده است. دولت نیز برای اجرای قانون به میدان آمده اما آمادگی و توانایی مردم نیز ملاک است. بخشی از افرادی که در این طرح ثبت نام کردند وجه نقد مورد نیاز را ندارند باید در اعطای تسهیلات و اقساط توجه بیشتری شود.

جلوی فرار مالیاتی صاحبان خانه های خالی گرفته شود

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما در بحث قانون اخذ مالیات از خانه های خالی شاهد هستیم که خانه های خالی شناسایی شده اند که بخشی از آن ها نیز متعلق به ارگان های خاصی هستند. سازمان امورمالیاتی باید ورود کرده و بر اساس قانون مالیات از این خانه ها اخذ کند. از سوی دیگر وزارت راه و شهرسازی و سازمان ثبت اسناد باید در شناسایی خانه های خالی همکاری داشته باشند و سازمان امورمالیاتی نیز باید جلوی فرار مالیاتی مالکان این خانه های خالی بایستد. قانون صرفا نباید روی کاغذ باشد بلکه باید سامانه مربوطه تکمیل گردد و پیگیری های لازم برای اخذ مالیات صورت گیرد.

متاسفانه علی رغم قوانین مصوب در مجلس همچنان نابسامانی در بازار مسکن وجود دارد و نیاز است که دولت و مجلس ورود جدی تری داشته باشند. امروز بخشی از فعالان در حوزه ساخت و ساز و بنگاه های معاملات املاک به صورت سوری در بازار قیمت گذاری کرده و قیمت ها را بالا می برند. باید یک نظارت جامعی در این بخش نیز صورت گیرد. کمیسیون عمران نیز در حال بررسی طرحی است که حق الزحمه و حق کمیسیون بنگاه های معاملات املاک به صورت یکپارچه تعیین شده و نظارت دقیقی بر روی آن اعمال شود.

وی افزود: تاکنون آنطور که انتظار می رفت قوانین مصوب برای ساماندهی بازار مسکن راهگشا نبوده و دولت و مجلس باید ورود جدی تری برای ساماندهی این بازار داشته باشند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار