آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

AFCعلیه اقدام غیرقانونی فدراسیون فوتبال به نفع استقلال

ممکن است شکایت فرشید باقری برای استقلال دردسرساز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر فرشید باقری، هافبک سابق تیم فوتبال استقلال که به دلیل مطالباتش از این باشگاه شکایت کرده بود، منجر به بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی آبی‌ها شد ولی در روز پایانی نقل و انتقالات سازمان لیگ اعلام کرد باشگاه‌های بدهکار اجازه ثبت قرارداد دو بازیکن را دارند و به همین دلیل استقلال دو بازیکن خود را ثبت قرارداد کرده و مقابل ذوب آهن هم به بازی گرفت.

ایلنا در این خصوص نوشت: فرشید باقری توسط وکیلش پیگیر پرونده شکایتش از استقلال شده و استعلاماتی از AFC گرفته شده است که گفته می‌شود این اقدام فدراسیون فوتبال از سمت سران کنفدراسیون فوتبال آسیا غیرقانونی خوانده شده است.

ظاهراً تاکید AFC بر این بوده که قوانین داخلی را بعد از صدور حکم نمی‌توان تغییر داد و طبق یک اصل حقوقی قوانین وقتی تصویب می‌شوند موارد ماقبل از خودشان را شامل نخواهند شد.

حالا در کنار باشگاه ذوب آهن که پیگیر پرونده حضور دو بازیکن استقلال در هفته هفدهم است، باقری و وکیلش هم شکایت خود از استقلال را پیگیری می‌کنند و باید دید این پرونده برای آبی ها دردسرساز خواهد شد یا نه.

ارسال نظر