قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

روش جدید برای تشخیص سرطان ریه

محققان چینی روشی جدید برای تشخیص سرطان ریه ارائه دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر دانشمندان چینی می‌گویند روشی را یافته اند که می‌توان بوسیله آن سرطان خون را با استفاده از آزمایش خون کشف کرد.

اهمیت این مسئله در آنجاست که با آزمایش خون می‌توان سرطان ریه را در مراحل اولیه تشخیص داد و به همین طریق، جان‌ بی شماری را با استفاده از همین روش نجات داد.

نتایج این پژوهش به شکل چشمگیری مثبت است؛ به طوری که ضریب دقت ۹۰ درصد در تشخیص تومور‌های سرطانی را در نمونه‌های گرفته شده از بیماران از خود نشان داده است.

نجات جان بیماران با تشخیص زودهنگام

سرطان در صورتی که در مرحله اولیه تشخیص داده شود، قابل درمان است. در صورتی که تومور‌های سرطانی در مراحل پایانی تشخیص داده شوند، احتمال زنده ماندن بیماران پایین است.

روشی که هم اکنون براس تشخیص سرطان ریه استفاده می‌شود، مبتنی بر «سی تی اسکن با دوز پایین» به شکل سالانه است. این روش برای افرادی توصیه و تجویزمی شود که دارای سابقه سیگار کشیدن بوده و یا در حال حاضر نیز سیگاری هستند. اما متأسفانه روش کنونی به شکل کامل قابل اعتماد نیست؛ چرا که می‌تواند کاملا گران قیمت بوده و حاوی نتایج مثبت کاذب باشد.

«یوکسین یین» (Yuxin Yin) از بیمارستان دانشگاه خلق پکن و از پژوهشگران اصلی در این تحقیقات می‌گوید: تشخیص سرطان در مراحل اولیه برای بهبود بقای بیماران مبتلا به سرطان ریه به شکلی فوری، امری ضروری است.

این روش که از سوی تیم تحقیقاتی «یوکسی یین» ایجاد شده، «آشکار ساز هوش مصنوعی سرطان ریه» (LCAID) نام گرفته است. آن‌ها دراین روش، با انجام یک سری آزمایشات، مجموعه‌ای از ۹ نشانگر زیستی را ایجاد کردند که در بین بیماران مبتلا به سرطان ریه بسیار کارآمد بود. سپس آن‌ها از این داده‌ها برای ایجاد یک الگوریتم هوش مصنوعی استفاده کردند.

به نسبت روش‌های سنتی در تشخیص سرطان ریه، این روش دارای ۹۰ درصد حساسیت و تشخیص ۹۲ درصدی در تعیین سرطان ریه بوده است.

نتایج این پژوهش پس از انجام آزمایش بر روی یک هزار بیمار، در مجله «Science Translational Medicine» منتشر شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار