محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

کدام چای گیاهی باعث سرطان می‌شود؟

پژوهشگران آمریکایی دریافتند مصرف یک نوع چای، باعث سرطان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه یک چای گیاهی بومی آمریکای جنوبی را با شش شکل مختلف سرطان مرتبط دانسته است.

«یربا ماته» یک چای گیاهی است که به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها به طور گسترده‌ای تبلیغ می‌شود. آن را به چای سبز تشبیه می‌کنند، برخی منابع ادعا می‌کنند که حاوی ۹۰ درصد آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز است.

اما با وجود داشتن مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان می‌دهد که این نوشیدنی ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش دهد.

مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» توضیح می‌دهد: دوز‌های بالا و استفاده طولانی‌مدت از یبرما ماته با افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های پروستات، مثانه، دهان، مری، ریه، سر و گردن مرتبط است.

چای حاوی هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) است که در گوشت‌های کبابی و دود تنباکو نیز یافت می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر