کدام چای گیاهی باعث سرطان می‌شود؟-راهبرد معاصر

کدام چای گیاهی باعث سرطان می‌شود؟

پژوهشگران آمریکایی دریافتند مصرف یک نوع چای، باعث سرطان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه یک چای گیاهی بومی آمریکای جنوبی را با شش شکل مختلف سرطان مرتبط دانسته است.

«یربا ماته» یک چای گیاهی است که به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها به طور گسترده‌ای تبلیغ می‌شود. آن را به چای سبز تشبیه می‌کنند، برخی منابع ادعا می‌کنند که حاوی ۹۰ درصد آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز است.

اما با وجود داشتن مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان می‌دهد که این نوشیدنی ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش دهد.

مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» توضیح می‌دهد: دوز‌های بالا و استفاده طولانی‌مدت از یبرما ماته با افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های پروستات، مثانه، دهان، مری، ریه، سر و گردن مرتبط است.

چای حاوی هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) است که در گوشت‌های کبابی و دود تنباکو نیز یافت می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار