جاده چالوس یک‌طرفه شد انهدام باند مخوف آدم ربایی در رباط کریم که با وعده خروج از کشور اتباع غیرمجاز را به دام می‌انداخت پای وزارت علوم به ماجرای دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی همدان کشیده شد جزئیات ثبت نام پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ / تاریخ آغاز ثبت نام و نحوه اعتراض به نتایج ۲۱ هزار معلم حق‌التدریس آزاد مشمول تعیین‌تکلیف نهایی + جزئیات تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به مازندران ممنوع شد تاریخ ثبت نام پذیرفتگان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد این ۲ پلیس قلابی را می‌شناسید؟ + عکس پشت پرده مرگ سمیه طبری صدور احکام جدید فرهنگیان/ خبر خوش برای ورودی‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ / امکان شرکت دانشجومعلمان در طرح وام قرض الحسنه نتایج کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات روز جهانی دختر ۱۴۰۴ چه روزی است؟ شدیدترین خشکسالی ۱۰۰ سال اخیر در تهران با ۱۵۹ میلی‌متر بارش رقم خورد زمان اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد سقف جدید مهریه چقدر است؟ آخرین وضعیت جاده‌های شمال کشور / چالوس امروز یکطرفه شد

صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست

استاندار البرز گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی‌دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در دیدار با جمعی از معلمان استان که روز سه شنبه در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، با بیان اینکه دشمنان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، بیش از چهل سال است که این نظام را به طروق مختلف تحریم کرده اند، گفت: معلمان و به طور کلی فرهنگیان از اقشار آگاه و فرهیخته جامعه هستند و به طور قطع از مشکلاتی که بواسطه این محدودیت‌ها و دسیسه‌ها حاصل شده، مطلعند.

وی ادامه داد: با گذشت بیش از ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی، مردم همواره آگاهانه در صحنه بوده اند و اتحاد و انسجام و یکپارچگی خود را برای حفاظت از آرمان‌های انقلاب به نمایش گذاشته اند.

عبداللهی گفت: معلمان الگوی جامعه هستند و مردم و مسئولان همیشه نگاه و احترام خاصی برای این قشر فرهنگی و ارزشمند قائل هستند از این رو انتظار می‌رود که جامعه را از مشکلات کشور آگاه کنند.

وی افزود: اکنون که دولت محترم و مردمی سیزدهم با تمام توان درصدد اتخاذ تدبیر برای حل مسائل است باید همراه و همدل باشیم و فرصتی منطقی برای رفع موانع بدهیم.

استاندار البرز گفت: دولت مردمی سیزدهم از مشکلات بطن جامعه مطلع است به همین دلیل هم طرح‌ها و برنامه‌های مرتبط با این امر را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر مسئولان ۳ قوه بیش از هر زمانی با هم همدل و همراه هستند تا ارتقا معیشت مردم محقق شود و باید این فرصت و اراده را غنیمت بدانیم و قدری صبور‌تر باشیم.

عبداللهی گفت: معلمان، افرادی با درایت و شعور هستند و نمی‌خواهند که به این نظام و آرمان‌های انقلاب لطمه‌ای وارد شود، ولی عده‌ای خود را در این جمع فرهیخته جای می‌دهند و اهداف معاندان را دنبال می‌کنند.

وی افزود: از معلمان عزیز انتظار داریم که آگاه‌تر باشند و اجازه ندهند که دشمنان در این شرایط حساس کشور، روزنه‌ای برای نفوذ پیدا کنند.

استاندار البرز گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی‌دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار