پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست

استاندار البرز گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی‌دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، در دیدار با جمعی از معلمان استان که روز سه شنبه در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، با بیان اینکه دشمنان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، بیش از چهل سال است که این نظام را به طروق مختلف تحریم کرده اند، گفت: معلمان و به طور کلی فرهنگیان از اقشار آگاه و فرهیخته جامعه هستند و به طور قطع از مشکلاتی که بواسطه این محدودیت‌ها و دسیسه‌ها حاصل شده، مطلعند.

وی ادامه داد: با گذشت بیش از ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی، مردم همواره آگاهانه در صحنه بوده اند و اتحاد و انسجام و یکپارچگی خود را برای حفاظت از آرمان‌های انقلاب به نمایش گذاشته اند.

عبداللهی گفت: معلمان الگوی جامعه هستند و مردم و مسئولان همیشه نگاه و احترام خاصی برای این قشر فرهنگی و ارزشمند قائل هستند از این رو انتظار می‌رود که جامعه را از مشکلات کشور آگاه کنند.

وی افزود: اکنون که دولت محترم و مردمی سیزدهم با تمام توان درصدد اتخاذ تدبیر برای حل مسائل است باید همراه و همدل باشیم و فرصتی منطقی برای رفع موانع بدهیم.

استاندار البرز گفت: دولت مردمی سیزدهم از مشکلات بطن جامعه مطلع است به همین دلیل هم طرح‌ها و برنامه‌های مرتبط با این امر را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در حال حاضر مسئولان ۳ قوه بیش از هر زمانی با هم همدل و همراه هستند تا ارتقا معیشت مردم محقق شود و باید این فرصت و اراده را غنیمت بدانیم و قدری صبور‌تر باشیم.

عبداللهی گفت: معلمان، افرادی با درایت و شعور هستند و نمی‌خواهند که به این نظام و آرمان‌های انقلاب لطمه‌ای وارد شود، ولی عده‌ای خود را در این جمع فرهیخته جای می‌دهند و اهداف معاندان را دنبال می‌کنند.

وی افزود: از معلمان عزیز انتظار داریم که آگاه‌تر باشند و اجازه ندهند که دشمنان در این شرایط حساس کشور، روزنه‌ای برای نفوذ پیدا کنند.

استاندار البرز گفت: صف معلمان و برهم زنندگان نظم جامعه جداست بنابراین در کنار معلمان هستم و اجازه نمی‌دهم که به این جایگاه ارزشمند و فرهیخته توهین و بی احترامی شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار