ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

هشدار مسکو به رسانه‌های روس درباره نوع پوشش اخبار اوکراین

نهاد دولت فدرال روسیه به ۱۰ رسانه این کشور درباره نوع پوشش اخبار اوکراین هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۷۲

به گزارش راهبردمعاصر، نهاد فدرال روسیه موسوم به «خدمات فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی» از نحوه پوشش اخبار اوکراین در برخی از رسانه‌های این کشور انتقاد کرد.

بنا بر گزارش منابع رسانه‌ای از قبیل شبکه «الجزیره»، یک نهاد دولت فدرال روسیه که وظیفه نظارت بر رسانه‌ها و نهادهای ارتباطاتی این کشور را بر عهده دارد، به ۱۰ رسانه محلی روس درباره «انتشار اخبار نادرست درباره تحولات جاری در اوکراین» هشدار داد.

نهاد فدرال روسیه موسوم به «خدمات فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی» ، به تعدادی از رسانه‌های محلی این کشور از قبیل کانال تلویزیونی «دوزهد» و رادیو « Echo of Moscow » دستور داده که برخی از اخبار خود را حذف کنند.

به گفته این نهاد فدرال که با نام «روکسومنادزور» نیز شناخته می‌شود، اعلام کردند که ۱۰ رسانه محلی روس اطلاعات نادرست درباره «عملیات ویژه روسیه در اوکراین» و تحولات جاری در اوکراین منتشر کرده‌اند.

این نهاد ناظر بر رسانه‌های روسیه به ۱۰ رسانه محلی هشدار داد در صورت عدم اجرای دستور فوق با موانعی از قبیل محدودیت دسترسی به منابع رسانه‌ای یا وبگاه‌های خود مواجه خواهند شد.

«خدمات فدرال نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی» همچنین از این رسانه‌ها خواست گزارش‌هایی را که از واژه‌های «حمله، تهاجم یا اعلان جنگ» برای عملیات مسکو در اوکراین استفاده شده است، حذف کنند.

ارتش روسیه از بامداد پنجشنبه به وقت تهران با دستور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور، از آغاز «عملیات ویژه در اوکراین» خبر داد؛ عملیاتی که به درگیری‌های نظامی بین این دو کشور همسایه منجر شد و با گذشت سه روز، درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و خبرها از زد و خوردها در کی‌یف پایتخت اوکراین حکایت دارد/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر