ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

فاصله بین حقوق مدیران با کارمندان ۳۰ درصد کم شد

فاصله بین حقوق مدیران با کارمندان ۳۰ درصد کم شد عبدالملکی گفت: برای ایجاد عدالت، فاصله بین حقوق مدیران ارشد با کارمندانی که کف حقوق را می‌گرفتند ۳۰ درصد کم شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه رفع مفاسد اقتصادی و برای اجرای عدالت فاصله بین حقوق مدیران ارشد با کارمندانی که کف حقوق را می‌گرفتند در این وزارتخانه ۳۰ درصد کم شد و ۳ میلیون تومان در همان ابتدا از حقوق مدیران کم و به حقوق کارمندان افزوده شد.

رئیس‌جمهور ۱۹ دی اعلام کرد که تدوین و اجرای نظام عادلانه پرداخت حقوق ضرورت دارد چرا که آنچه امروز اجرا می‌شود غلبه چانه‌زنی در نظام پرداخت حقوق است که باید در چارچوب یک نظام پرداخت هماهنگ و عادلانه اصلاح شود.

طراحی پروژه رفع فقر مطلق رو به اتمام است

به گفته عبدالملکی، در شش ماه گذشته ۴ پروژه کلان اجرایی شده نخست زیست بوم اشتغال، دوم حل مشکلات صندوق‌های بازنشستگی، سوم ساماندهی نظام شرکت داری و بنگاه داری که شمار آن‌ها به ۶۰۰ شرکت می‌رسد و چهارم رفع فقر مطلق است که اولین جلسه شورای عالی رفاه با همین موضوع برگزار شد و طراحی این پروژه رو به اتمام است.

در جلسه پنج شنبه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی مصوب شد تا تمام دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل و توسعه پایگاه رفاه ایرانیان، همکاری لازم را با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشته باشند و اطلاعات مورد نیاز را به صورت برخط در اختیار این وزارتخانه قرار دهند تا اقدامات لازم برای رفع فقر مطلق انجام شود.

پیشتر وزیر کار اعلام کرده بود در راستای رفع فقر مطلق، ۲ محور اصلی اصلاح نظام یارانه‌ها و اصلاح عملکرد بخش حمایتی کشور در حال تدوین است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار