اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

توافق متحدان غربی برای اخراج بانک‌های روسیه از سوئیفت

توافق متحدان غربی برای اخراج بانک‌های روسیه از سوئیفت آمریکا، کانادا، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، آلمان و کمیسیون اروپا بانک‌های روسیه را از سیستم سوئیفت جدا کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۳۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، اندکی پس از آن‌که رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد دارایی‌های بانک مرکزی روسیه مسدود خواهد شد، آمریکا، کانادا، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، آلمان و کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند بانک‌های روسیه را از سیستم سوئیفت جدا کردند.

به گزارش الجزیره، در بیانیه مشترک این کشورها آمده است: «ما متعهد به اعمال اقداماتی هستیم که بانک مرکزی روسیه را از استفاده از ذخایر خارجی خود باز دارد.»

در این در بیانیه مشترک همچنین آمده است: «ما متعهد می‌شویم که علیه افراد و نهاد‌هایی که از عملیات نظامی روسیه در اوکراین حمایت می‌کنند، اقدام کنیم.»


جانسون: اقداماتی را برای حذف روسیه از سیستم بین‌المللی انجام داده‌ایم

بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد: «ما با شرکای خود اقداماتی را برای حذف روسیه از سیستم بین‌المللی انجام داده‌ایم، از جمله حذف بانک‌های روسی از سیستم سوئیفت.»

نخست‌وزیر انگلیس مدعی شد: «ما به همکاری با یکدیگر ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که پوتین تاوان تجاوز خود را می‌پردازد.»
فون‌درلاین: دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را مسدود می‌کنیم

رئیس کمیسیون اروپا نیز پیش از این گفته بود: «دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را مسدود می‌کنیم. تعدادی از بانک‌های روسیه از سیستم بانکی جهانی سوئیفت قطع خواهند شد.»

اورزولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرده بود: «دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را مسدود می‌کنیم تا از دسترسی آن به ذخایر خود جلوگیری کنیم و امکان نقدینگی دارایی‌های خود را برای آن غیرممکن می‌کنیم.»

فون‌درلاین با بیان این ادعا که «توانایی پوتین برای تأمین مالی ماشین جنگی خود را فلج خواهیم کرد»، گفته بود: «اقدامات ما مانع از استفاده روسیه از پول خود در بازار‌های مالی اروپا خواهد شد.»

رئیس کمیسیون اروپا گفته بود: «با ایالات متحده، آلمان، فرانسه و ایتالیا برای جدا کردن بانک‌های روسیه از سیستم سوئیفت هماهنگ خواهیم کرد.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار