سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پنتاگون:پوتین از دو سوم کل نیروی رزمی خود در اوکراین استفاده کرده است

پنتاگون:پوتین از دو سوم کل نیروی رزمی خود در اوکراین استفاده کرده است یک مقام وزارت دفاع آمریکا گفت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه از دو سوم کل نیروی رزمی خود در مرزهای اوکراین استفاده کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد دفاعی آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از دو سوم کل نیروی رزمی  مستقر در مرزهای اوکراین  برای حمله به این کشور استفاده کرده است.

به گزارش رسانه های آمریکایی، این مقام وزارت دفاع آمریکا افزود: هنوز یک سوم از نیروهای روسیه در خارج از مرزهای اوکراین مستقر هستند که تعداد قابل توجهی محسوب می شود.

این مقام آمریکایی ادامه داد آمریکا  ارزیابی کرده است که تا صبح امروز نیروهای روسیه بیش از ۳۲۰ موشک به اوکراین پرتاب کرده اند.

این مقام افزود: اکثر این موشک ها موشک های بالستیک با برد کوتاه هستند.

همزمان با چهارمین روز جنگ در اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه در واکنش به بیانیه های خصمانه و تهاجمی ناتو، امروز به نیروهای بازدارنده هسته‌ای کشورش در بحبوحه تنش با غرب بر سر مساله اوکراین، آماده‌باش داد.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در واکنش به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه برای آماده باش نیروهای بازدارنده این کشور که شامل نیروهای هسته ای روسیه می شوند، گفت پوتین در حال ایجاد تهدید برای حمله بیشتر است.

سخنگوی کاخ سفید روز یکشنبه به وقت محلی افزود: این روشی است که در طول این جنگ ما شاهد بکارگیری آن از سوی ولادیمیر پوتین بوده ایم. او در حال ایجاد تهدیدی است که وجود ندارد تا تهاجم بیشتر را توجیه کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه/۵ اسفند ماه در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به اقدام پوتین با انتشار بیانیه ای گفت: جهان روسیه را مسئول خواهد دانست. پوتین یک جنگ از پیش برنامه ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه بار  و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین پس از رایزنی با اعضای گروه هفت در سخنانی با بیان اینکه ارتش روسیه یک حمله بی رحمانه را علیه مردم اوکراین آغاز کرده است، این حمله را بدون دلیل، غیر ضروری و از پیش برنامه ریزی شده و ولادیمیر پوتین را متجاوز خواند و اعلام کرد تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال می‌کنیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار