کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

رئیس انستیتو پاستور: آماری درباره اثربخشی واکسن‌ها وجود ندارد

هنوز اطلاعاتی درباره اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری و فوت ناشی از کرونا در کشور وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور می‌گوید: حق مردم است که بدانند افراد بستری شده کرونایی در رده سنی مختلف چه واکسن‌هایی تزریق کرده‌اند و گزارش‌های خام پس از تحلیل اطلاعات منتشر شود.

۶٠ درصد جمعیت کشور با یک واکسن خاص واکسینه شده اند و ممکن است درصد بالایی از بستری شدگان این واکسن را تزریق کرده باشند اما این مسئله آماری است که نیاز به تحلیل درست دارد تا منجر به تفسیر نادرست نشود، موضوعی که بیگلری به عنوان یکی از متخصصان عرصه واکسن سازی بر آن تاکید دارد.

پیش‌تر هم دبیر کمیته اپیدمیولوژی و‌پژوهش کمیته علمی کرونا بر انتشار اطلاعات کرونایی تاکید کرده و گفته بود: اهتمامی برای انتشار اطلاعات درباره اثربخشی واکسن‌ها در پیشگیری از بستری و فوت ناشی از کرونا در وزارت بهداشت نیست. نتیجه آن، این است که واکسیناسیون دوز دوم از دوز اول فاصله دارد؛ چند میلیون نفر نوبت دوز دوم آن‌ها رسیده است و دوز دوم را تزریق نکرده‌اند. چند میلیون نفر هم که نوبت دوز سوم آن‌ها رسیده است؛ دوز سوم تزریق نکرده اند.

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به خبر «وزارت بهداشت: آمار نداریم!» که در باشگاه خبرنگاران منتشر شد، می‌گوید: مطالعاتی که در حوزه تحقیقات وزارت بهداشت برای انتشار آمار بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی واکسن زده و نزده انجام شده، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده اند و صبوری کنید تا به زودی نتیجه نهایی در اختیار شما، دیگر دوستان خبرنگار و مردم قرار داده شود.

٢١ بهمن ٩٩ واکسیناسیون در ایران آغاز شد و با وجود گذشت بیش از یکسال از آغاز واکسیناسیون در ایران اطلاعاتی درباره اثربخشی واکسن‌ها و آمار و اطلاعات بستری شدگان و فوتی‌های کرونایی واکسن زده یا نزده از وزارت بهداشت منتشر نشده و متخصصان همیشه به این موضوع انتقاد داشتند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر