دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

کدام چای گیاهی باعث سرطان می‌شود؟

پژوهشگران آمریکایی دریافتند مصرف یک نوع چای، باعث سرطان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه یک چای گیاهی بومی آمریکای جنوبی را با شش شکل مختلف سرطان مرتبط دانسته است.

«یربا ماته» یک چای گیاهی است که به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها به طور گسترده‌ای تبلیغ می‌شود. آن را به چای سبز تشبیه می‌کنند، برخی منابع ادعا می‌کنند که حاوی ۹۰ درصد آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز است.

اما با وجود داشتن مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان ها، مطالعات نشان می‌دهد که این نوشیدنی ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش دهد.

مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» توضیح می‌دهد: دوز‌های بالا و استفاده طولانی‌مدت از یبرما ماته با افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های پروستات، مثانه، دهان، مری، ریه، سر و گردن مرتبط است.

چای حاوی هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) است که در گوشت‌های کبابی و دود تنباکو نیز یافت می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار