قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

هوا خنک می شود

اصغری کارشناس هواشناسی با بیان اینکه موج جدید بارش‌ها از هفته آینده وارد کشور خواهد شد افزود: در اثر عبور موجی به نسبت قابل توجه و عمیق از کشور در خیلی از استان­‌ها شاهد بارش باران هستیم و کماکان­­ این موج به اوایل هفته آینده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  دمای هوای کشور با ورود موج جدید بارش ها تا اوایل هفته آینده کاهش می‌یابد.

 

اصغری کارشناس هواشناسی با بیان اینکه موج جدید بارش‌ها از هفته آینده وارد کشور خواهد شد افزود: در اثر عبور موجی به نسبت قابل توجه و عمیق از کشور در خیلی از استان­‌ها شاهد بارش باران هستیم و کماکان­­ این موج به اوایل هفته آینده خواهد بود.

 

وی ادامه داد: هوای تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان، مازندران، اصفهان، قم، کرمان، خراسان جنوبی، یزد و سیستان و بلوچستان بارانی خواهد بود.اصغری ­گفت: در شمال غرب و غرب کشور از جمله چهارمحال بختیاری، همدان، استان مرکزی و کهگیلویه و بویراحمد بارش‌ها ضعیف‌تر خواهد بود.

 

کارشناس هواشناسی ادامه داد:­ جاری شدن روان آب در شمال شرق کشور، شمال و شرق تهران نیز دور از انتظار نیست. وی گفت:­ در جنوب کشور نیز افزایش باد خواهیم داشت و در بعد از ظهر در بیشتر استان‌های کشور سرعت وزش باد افزایش خواهد داشت.

 

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر
آخرین اخبار