شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰-راهبرد معاصر

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

با فروکش کردن نسبی موج ششم کرونا با امیکرون تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ باز هم کاهش یافت. هم چنین با کاهش بستری‌های کرونایی در ۲۷ استان کشور و آمار مبتلایان کرونا، وضعیت کلی کشور در شرایط مطلوب تری نسبت به هفته‌های گذشته قراردارد. درادامه جدیدترین رنگبندی کرونا و وضعیت کرونایی شهر‌های کشور را مشاهده خواهید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، با فروکش کردن نسبی موج ششم کرونا با امیکرون تعداد شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ باز هم کاهش یافت. هم چنین با کاهش بستری‌های کرونایی در ۲۷ استان کشور و آمار مبتلایان کرونا، وضعیت کلی کشور در شرایط مطلوب تری نسبت به هفته‌های گذشته قراردارد و در صورت ادامه این روند تعداد فوتی های کرونا تا پایان هفته جاری دو رقمی خواهد شد. درادامه جدیدترین رنگبندی کرونا و وضعیت کرونایی شهر‌های کشور را مشاهده خواهید کرد.

 

جدیدترین رنگبندی شهر های کشور امروز 14 اسفند 1400

 

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد:  تعداد شهر‌های با وضعیت قرمز از ۱۸۴ شهر در هفته گذشته به ۱۴۸ شهر کاهش یافت.

کماکان تاکید اصلی بر تکمیل واکسیناسیون (سه نوبت در افراد بالای ۱۸ سال)، واکسیناسیون در کودکان و مادران باردار و نیز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

آخرین وضعیت رنگبندی شهرستانها:

قرمز: ۱۴۸ شهر
نارنجی: ۱۹۶ شهر
زرد: ۱۰۱ شهر
آبی: ۳ شهر

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

آمار واکسیناسیون کرونا  در ایران تا امروز 14 اسفند 1400

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در کشور، اظهار کرد: براساس آخرین آمار تا کنون مجموعاً ۶۳ میلیون و ۴۲ هزار و ۵۴۲ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

تا امروز ۵۵ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۱۲۸ نفر دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند؛ همچنین ۲۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۷۵۶ نفر دوز سوم واکسن را نیز دریافت کرده‌اند.

با احتساب این تعداد، مجموع دوزهای واکسن تزریق شده در کشور به شمار ۱۴۲ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۴۲۶ مورد رسید.

 

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

آخرین آمار کرونا در ایران

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت آمار کرونا در شبانه‌روز گذشته را به‌شرح زیر اعلام کرد:

 

آخرین آمار کرونا در ایران تا تاریخ ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۷۵ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۲۱۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۷ هزار و ۵۹۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۷۰۹ هزار و ۱۳۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۴ هزار و ۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۷ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۲۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

خبرهای خوب درباره اومیکرون/ 2 رقمی شدن فوتی های کرونا تا پایان هفته

 

سعود یونسیان دبیر کمیته اپیدمیولوژی کمیته علمی کرونا بیان کرد: ٢ تا ۴ هفته بعد از قله ابتلا، قله مرگ و میر کرونا رخ می‌دهد و از قله مرگ و میر کرونا عبور کرده‌ایم. بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی در همه مناطق دنیا موج امیکرون نزولی است به جز کشور‌هایی مانند استرالیا، نیوزلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن.



استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این‌که مدت‌زمان شروع تا پایان موج امیکرون مطابق انتظار‌ها کوتاه‌تر از موج دلتا بود، گفت: اگر روند کاهش فوتی‌های روزانه ادامه داشته باشد، در این هفته فوتی‌های کرونا دو رقمی می‌شود.

یونسیان از احتمال افزایش موارد ابتلا و احتمال بروز زیر سویه امیکرون پس از نوروز به دنبال سفر‌ها و دید و بازدید‌ها خبر داد و افزود: هر چند این افزایش در حد موج نخواهد بود و یک پیش‌بینی است که بستگی به رفتار مردم دارد.

او ادامه داد: بنابر گزارش‌های جهانی زیر سویه امیکرون BA.۲ با سرعت بیشتر نسبت به امیکرون در برخی کشور‌ها شیوع پیدا کرده است، اما موارد خفیف بوده و موج جدید شکل نگرفته است.

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

روزهای آرام کرونایی در ابتدای سال 1401

دبیر کمیته اپیدمیولوژی کمیته علمی کرونا گفت: اگر سویه جدید کرونا ظهور نکند، پس از موج امیکرون با کرونا کنار می‌آییم و با توجه به ایمنی افراد ۳ تا ۴ ماه بعد از یک موج تا تابستان شرایط آرامی نسبت به روز‌های کنونی خواهیم داشت. این پیش‌بینی دبیر کمیته اپیدمیولوژی کمیته علمی کروناست که از روز‌های آرام کرونایی در ابتدای سال ١۴٠١ حکایت دارد.

یونسیان پوشش کامل واکسیناسیون (تزریق دو دوز واکسن) در بیش از ۶٠ درصد جمعیت، ابتلای افراد به کرونا در موج سنگین دلتا (این ابتلا به اندازه یک واکسن ایمنی ایجاد می‌کند) و ذات ویروس امیکرون در بروز بیماری خفیف را علل اصلی کاهش موارد فوتی موج امیکرون در ایران معرفی کرد.

 

خداحافظی با موج های بلند کرونا


به گفته این اپیدمیولوژیست، کشور‌های مترقی در دوران کرونا خودخواهی خود را تزریق دوز چهارم ثابت کردند و شاهد آن بودیم که سویه‌های جدید در کشور‌های کمتر برخوردار رخ داد و همه دنیا را گرفتار کرد و حالا واکسن‌های اضافی کشور‌های مترقی به کشور‌های کمتر توسعه‌یافته سرریز شده است و به همین دلیل احتمال بروز سویه‌های جدید کاهش پیدا می‌کند و از این پس موج‌های بلند کرونا نخواهیم دید.

در موج‌های قبلی کرونا در دنیا موارد ابتلای هفتگی به حدود ۵ میلیون نفر می‌رسید، اما در موج امیکرون در قله پیک ٣.٩ میلیون نفر در یک روز به کرونا مبتلا شدند و آمار هفتگی ابتلا به ٢٠ تا ٢۵ میلیون رسید و بیش از ۵ برابر ابتلا افزایش پیدا کرد؛ اما با وجود این افزایش ابتلا، تعداد موارد فوتی‌ها تا ٢٠ درصد نسبت به موج‌های قبلی کمتر بود.

شهر‌های قرمز کرونایی امروز ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

 

نتایج جدید از اثر بخشی واکسن فایزر در کودکان

 

نتایج تحقیق اولیه در مورد میزان محافظت واکسن فایزر کودکان نشان داد محافظت در برابر عفونت و بستری شدن در بیمارستان توسط واکسن کووید ۱۹ فایزر در کودکان پنج تا ۱۱ ساله نسبتا سریع کاهش می‌یابد.

محققان موارد ابتلا به کووید ۱۹ و بستری شدن در بیمارستان را بین ۳۶۵ هزار و ۵۰۲ کودک بین پنج تا ۱۱ سال و ۸۵۲ هزار و ۳۸۴ فرد بین ۱۲ تا ۱۷ سال که همگی در نیویورک زندگی و واکسینه شده بودند را تجزیه و تحلیل کردند.

آنان داده‌ها را از ۱۳ دسامبر ۲۰۲۱ تا ۳۰ ژانویه ۲۰۲۲ در طول موجی از عفونت‌های سویه امیکرون بررسی کردند.

این گروه دریافت که برای کودکان بزرگتر محافظت واکسن فایزر در برابر بستری شدن در بیمارستان از ۸۵ درصد در اواسط دسامبر به ۷۳ درصد در پایان ژانویه کاهش یافته، اما این کاهش برای کودکان پنج تا ۱۱ ساله شدیدتر بوده و محافظت در برابر بستری شدن در بیمارستان از ۱۰۰ به ۴۸ درصد کاهش یافته است.

برای محافظت در برابر عفونت اثربخشی در گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال از ۶۶ به ۵۱ درصد و در گروه سنی جوان‌تر نیز از ۶۸ به ۱۲ درصد کاهش یافته است.

فلوریان کرامر، از دانشکده پزشکی آیکان (Icahn)، اظهار کرد: تفاوت بین ۲ گروه سنی قابل‌توجه است. افرادی که در گروه سنی جوان‌تر هستند، دوز ۱۰ میکروگرمی و افراد ۱۲ تا ۱۷ ساله دوز ۳۰ میکروگرمی دریافت می‌کنند که می‌تواند برخی از اختلافات در اثربخشی واکسن را در طول زمان توضیح دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر