پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

واکنش امام جمعه تهران به جنگ روانی آمریکا علیه ایران

ابوترابی فرد درباره علت جنگ روانی آمریکا علیه ملت اظهارداشت: بحث نقشه‌ها و برنامه‌های سیاستمداران و دستگاه‌های امنیتی آمریکا برعلیه ملت ایران و جبهه مقاومت بحث جدیدی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 31
کد خبر: ۱۲۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد در حاشیه روز جهانی قدس و در جمع خبرنگاران اظهارداشت: کشور‌های مرتجعی منطقه که فلسطین را در اختیار رژیم صهیونیستی گذاشته‌اند، امروز نمی‌توانند کوچکترین تصمیمی درباره آینده آن‌ها اتخاذ کنند.

 

خطیب موقت نماز جمعه تهران، ادامه داد: این ملت‌های منطقه هستند که آینده فلسطین را رقم می‌زنند به همین دلیل امروز شاهد راهپیمایی و حضور پرشور ملت ایران در کنار ملت فلسطین بوده و هستیم.

 

وی درباره علت جنگ روانی آمریکا علیه ملت اظهارداشت: بحث نقشه‌ها و برنامه‌های سیاستمداران و دستگاه‌های امنیتی آمریکا برعلیه ملت ایران و جبهه مقاومت بحث جدیدی نیست. این موضوع در طول نیم قرن یا یک قرن گذشته و قبل از پیروزی انقلاب در دوران دفاع مقدس و در طول سه دهه پیش رو ما شاهد توطئه‌ها و دسیسه‌ها و مدیریت جنگ روانی برعلیه ملت ایران بودیم. به نظر می‌رسد پایان این نقشه‌ها و تاثیرگذاری آن‌ها در منطقه نزدیک شده است.

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران یادآورشد: شما مشاهده می‌کنید با همه این توطئه‌ها و برنامه‌ها، باز شاهد این حضور و موفقیت‌های تحسین برانگیز ملت بزرگ ایران و نیز ملت اسلام در جبهه مقاومت عراق، سوریه، فلسطین و یمن و در سراسر دنیای اسلام در برابر جبهه استکبار و مزدوران آمریکایی هستیم.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: به یاری خداوند متعال در آینده نزدیک پیروزی‌ها شتاب بیشتری خواهد گرفت و شاهد پیروزی‌های افتخار آفرین ملت فلسطین و قهرمان غزه در برابر مزدوران صهیونیستی خواهیم بود.


وی در پاسخ به این سوال که با توجه به انتخابات پیش رو چه اقدامی از سوی احزاب سیاسی باید صورت بگیرد تا شاهد حضور حداکثری مردم باشیم، عنوان کرد: امیدواریم در چارچوب سیاست‌ها و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، احزاب قدم بردارند و در چهارچوب مبانی و اصول انقلاب و ارزش‌های اخلاقی و ارزش‌های دینی شاهد مشارکت عزت بخش ملت ایران در انتخابات باشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر