پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

واکنش امام جمعه تهران به جنگ روانی آمریکا علیه ایران

ابوترابی فرد درباره علت جنگ روانی آمریکا علیه ملت اظهارداشت: بحث نقشه‌ها و برنامه‌های سیاستمداران و دستگاه‌های امنیتی آمریکا برعلیه ملت ایران و جبهه مقاومت بحث جدیدی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 31
کد خبر: ۱۲۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد در حاشیه روز جهانی قدس و در جمع خبرنگاران اظهارداشت: کشور‌های مرتجعی منطقه که فلسطین را در اختیار رژیم صهیونیستی گذاشته‌اند، امروز نمی‌توانند کوچکترین تصمیمی درباره آینده آن‌ها اتخاذ کنند.

 

خطیب موقت نماز جمعه تهران، ادامه داد: این ملت‌های منطقه هستند که آینده فلسطین را رقم می‌زنند به همین دلیل امروز شاهد راهپیمایی و حضور پرشور ملت ایران در کنار ملت فلسطین بوده و هستیم.

 

وی درباره علت جنگ روانی آمریکا علیه ملت اظهارداشت: بحث نقشه‌ها و برنامه‌های سیاستمداران و دستگاه‌های امنیتی آمریکا برعلیه ملت ایران و جبهه مقاومت بحث جدیدی نیست. این موضوع در طول نیم قرن یا یک قرن گذشته و قبل از پیروزی انقلاب در دوران دفاع مقدس و در طول سه دهه پیش رو ما شاهد توطئه‌ها و دسیسه‌ها و مدیریت جنگ روانی برعلیه ملت ایران بودیم. به نظر می‌رسد پایان این نقشه‌ها و تاثیرگذاری آن‌ها در منطقه نزدیک شده است.

 

خطیب موقت نمازجمعه تهران یادآورشد: شما مشاهده می‌کنید با همه این توطئه‌ها و برنامه‌ها، باز شاهد این حضور و موفقیت‌های تحسین برانگیز ملت بزرگ ایران و نیز ملت اسلام در جبهه مقاومت عراق، سوریه، فلسطین و یمن و در سراسر دنیای اسلام در برابر جبهه استکبار و مزدوران آمریکایی هستیم.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد خاطرنشان کرد: به یاری خداوند متعال در آینده نزدیک پیروزی‌ها شتاب بیشتری خواهد گرفت و شاهد پیروزی‌های افتخار آفرین ملت فلسطین و قهرمان غزه در برابر مزدوران صهیونیستی خواهیم بود.


وی در پاسخ به این سوال که با توجه به انتخابات پیش رو چه اقدامی از سوی احزاب سیاسی باید صورت بگیرد تا شاهد حضور حداکثری مردم باشیم، عنوان کرد: امیدواریم در چارچوب سیاست‌ها و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، احزاب قدم بردارند و در چهارچوب مبانی و اصول انقلاب و ارزش‌های اخلاقی و ارزش‌های دینی شاهد مشارکت عزت بخش ملت ایران در انتخابات باشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار