سیاست منهای عدالت در تفکر انقلابی امیرالمومنین هیچ معنایی ندارد-راهبرد معاصر
نامه انتخاباتی ۲۶۰۰ عالم اهل سنت به رهبر انقلاب ستاد انتخابات کشور: تبلیغات انتخابات فردا ۸ صبح به پایان می‌رسد تأکید مخبر بر مسئولیت شرعی و قانونی مسئولان درباره مشارکت بهادری‌جهرمی: آیین‌نامه پذیرش صدور ضمانت‌نامه دولتی برای شرکت‌های بخش خصوصی تصویب شد حمایت حسن روحانی از مسعود پزشکیان شروع فرصت‌های ۱۵ دقیقه‌ای نامزدها در تلویزیون از ساعت ۱۸ اعلام رئوس برنامه‌های قالیباف در حوزه ارتباطات سخنگوی سپاه: راهبرد انتخاباتی سپاه دعوت به مشارکت حداکثری و ممنوعیت ورود مصداقی است وحیدی: 61 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن در انتخابات هستند تصمیم جدید رسانه ملی برای تبلیغات کاندیداهای ریاست‌جمهوری انتخابات در چه صورتی به مرحله دوم کشیده می‌شود؟ تفاوت‌‌های اساسی مناظرات انتخاباتی اخیر با ادوار گذشته امروز آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری است جزئیات و زمان برگزاری مراسم اربعین شهید جمهور و همراهانش قالیباف بعد از مناظره: مشارکت اقتدار ملی ما است

سیاست منهای عدالت در تفکر انقلابی امیرالمومنین هیچ معنایی ندارد

امام جمعه موقت تهران گفت: علی(ع) بعد از تبیین اهداف کلیدی حکمرانی، مالک اشتر را به تقوا توصیه می‌کنند و بر این مبنا فرمان می دهند که مدیران باید آراسته به تقوا باشند و سیاست منهای عدالت در تفکر انقلابی امیرالمومنین هیچ معنایی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز(16اردیبهشت ماه) که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: نظریه دولت در اندیشه دینی و اسلامی آکنده از ارزش‌های اخلاقی و انسانی و دارای ساختار و هندسه اختصاصی خویش است.

وی افزود: مبنای اندیشه سیاسی امیرالمومنین(ع) قوانین مبتنی بر‌ آموزه‌های وحیانی است و از نگاه علی(ع)دو آرمان والا از حکمرانی و سیاست‌ورزی یعنی فراهم کردن زمینه تعلیم و تربیت و پاسخ به نیازهای مادی و معنوی انسان‌ها و توسعه انسانی و ساخت کشوری مدرن با زیباترین و کارآمدترین زیرساخت‌های توسعه و پیشرفت در پرتو آراستگی مدیران ارشد و میانی به عدالت و تقوا و اراده آنها برای فهم معارف قرآن و عترت و آراستگی به آن تحقق خواهد یافت.

امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: علی(ع) بعد از تبیین اهداف کلیدی حکمرانی، مالک اشتر را به تقوا توصیه می‌کنند و بر این مبنا فرمان می دهند که مدیران باید آراسته به تقوا باشند و سیاست منهای عدالت در تفکر انقلابی امیرالمومنین هیچ معنایی ندارد.

ابوترابی فرد با بیان اینکه آنچه اوامر الهی را بر هر مسئله دیگری ترجیح می‌دهد نماد تقوا است، خاطرنشان کرد: چنین انسانی می تواند در نظام اسلامی مدیر باشد.

اگر قرآن مبنا شد هیچ تصمیم‌گیری بدون پشتوانه علمی اتخاذ نمی‌شود و سخن بدون پشتوانه علمی شنیده نمی‌شود،‌تصریح کرد: اگر مدیران و مقامنات ارشد کشور به سنن الهی پایبند نباشند لدنه جامعه رابطه اش با واجبات سست می شود و به همین دلیل بر مبنای فرمان امام علی مالک اشتر باید در واجبات و مستحبات پیشگام باشد و بر این مبنا باید مراقب کلمات و تصمیمات خود باشیم.

وی تاکید کرد: تمام اقتدار جمهوری اسلامی دستاورد ارتباط نزدیک مسئولین و مردم در قرآن و عترت در حوزه هایی است که اقتدار آفریده اند. در عرصه هایی که امت اسلامی در اریکه قدرت قرار دارد دستاورد قانونمداری و قرار گرفتن فرامین الهی است.

ابوترابی فرد با بیان اینکه اگر سعادت دنیا و آخرت را می خواهیم باید تلاش کنیم رابطه خود را با وحی مستحکم کنیم و هر قدر این رابطه استحکام شود راه برای عزت و سعادت جامعه فراهم می شود و اگر فاصله بگیریم محصولش کاهش اقتدار و افزایش مشکلات اقتصادی و فرهنگی و سیاسی است و باید برای حل مشکلات اقتصادی دانش و علم را مبنای کار خود قرار بدهیم.

وی با بیان اینکه دینداران مدافع حقوق انسان‌ها هستند و این امیرالمومنین است که مدافع حقوق انسان ها هست و انبیا و صاحبان خرد و علم و تقوا و عدالت در خدمت بشریت هستند نه صاحبان زر و زور،‌ گفت: امروز غرب با تکیه بر دانش و تکنولوژی شکاف بین شمال و جنوب را افزایش می دهد و با سوء استفاده از قدرت اقتصادی و سیاسی و نظامی اهداف نامشروع خود را بر جوامع انسانی تحمیل می‌کند ولی انسان در تراز قرآن در خدمت بشریت است و برای انسانیت رحمت است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده