جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

جزییات گفت‌وگو پوتین و ماکرون درباره تخلیه غیرنظامیان از مناطق جنگی

جزییات گفت‌وگو پوتین و ماکرون درباره تخلیه غیرنظامیان از مناطق جنگی پوتین و ماکرون در مورد مشکل تخلیه غیرنظامیان از مناطق جنگی گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز یکشنبه در تماسی تلفنی درباره مشکل تخلیه غیرنظامیان از مناطق درگیری در اوکراین گفت‌وگو کردند و طی آن رئیس جمهور روسیه گفت که این کشور به اهداف خود در نبرد با اوکراین دست خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس» در بیانیه کرملین (کاخ ریاست جمهوری روسیه) در این زمینه آمده است: «پوتین و ماکرون در مورد مشکل تخلیه غیرنظامیان از مناطق جنگی گفت‌وگو کردند. ولادیمیر پوتین توجه را به این واقعیت جلب کرد که کی‌یف همچنان در اجرای توافقات حاصل شده در مورد اموربشردوستانه همکاری نمی‌کند.»

پوتین به ماکرون گفت: «علیرغم سکوت توسط طرف روسیه در ۵ مارس (شنبه ۱۴ اسفند) برای خروج غیرنظامیان و شهروندان خارجی از "ماریوپل" و "ولنوواخا"، اوکراینی‌ها اجازه تخلیه از این شهرها را ندادند.»

پوتین در این گفت‌وگو از رئیس جمهور فرانسه یک بار دیگر خواست که فعالانه با مقامات کی‌یف همکاری کند تا اطمینان حاصل شود که آنها قوانین بین‌المللی بشردوستانه را رعایت می‌کنند.

پوتین همچنین در مورد وضعیت مذاکرات بین هیات روسیه و نمایندگان اوکراین به او توضیح داد.

شبکه خبری الجزیره نیز به نقل از بیاینه کاخ الیزه در این زمینه نوشت که پوتین به ماکرون از موافقتش با گفت‌وگو با اوکراین و آژانس انرژی اتمی برای تضمین ایمنی تاسیسات هسته ای اطمینان داد. ماکرون همچنین درخواست پوتین برای پایان دادن به عملیات نظامی در اوکراین و احترام به قوانین بین‌المللی را تکرار کرد.

به گزارش الجزیره، پوتین به ماکرون اطمینان داده که قصد حمله به تاسیسات هسته‌ای اوکراین را ندارد. پوتین خطاب به ماکرون گفت: «روسیه از طریق "مذاکره یا جنگ" به اهداف خود دست خواهد یافت.»

روسیه پیش از این درباره بی‌توجهی غربی‌ها به نقض حقوق بشر و حملات نیروهای اوکراینی به ساکنین روس زبان نواحی خودمختار دونباس واقع در شرق اوکراین هشدار داده و از سوی دیگر پیشنهاداتی در زمینه ارائه ضمانت امنیتی از سوی غرب به مسکو را به آمریکا و ناتو ارائه کرد. پوتین پیش از این اوکراینی‌ها را به «نسل‌کشی» در دونباس متهم کرده بود.

در نهایت پوتین هفته گذشته اعلام کرد روسیه استقلال نواحی خودمختار را به رسمیت می‌شناسد و بامداد پنجشنبه هفته گذشته عملیاتی را در حمایت از جمهوری‌های خودخوانده «دونتسک» و «لوهانسک» در اوکراین آغاز کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار