سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد
نتایج نظر سنجی جدید؛

تنها ۱۶ درصد از مردم آمریکا اعتقاد دارند ایالات متحده اقتصاد شماره یک جهان در سال ۲۰۲۲ است

تنها ۱۶ درصد از مردم آمریکا اعتقاد دارند ایالات متحده اقتصاد شماره یک جهان در سال ۲۰۲۲ است نتایج نظر سنجی جدید نشان می‌دهد میانگین رضایت مردم ایالات متحده امریکا از جایگاه کشورشان در جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ۳۷ درصد از مردم بالای ۱۸ سال ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی از موقعیت و جایگاه فعلی امریکا در جهان رضایت دارند.

۴۰ درصد از مردم ایالات متحده معتقدند که رهبران سایر کشور‌های جهان به رئیس جمهور کشورشان (جو بایدن) احترام می‌گذارند.

تنها ۱۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال امریکایی در سال ۲۰۲۲ میلادی اعتقاد دارند ایالات متحده اقتصاد شماره یک جهان است.


۳۷ درصد از مردم بالای ۱۸ سال ایلات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی از موقعیت و جایگاه فعلی امریکا همانند سال گذشته و بدون تغییر در جهان رضایت دارند. این عدد در سال ۲۰۲۰ میلادی ۵۳ درصد، در سال ۲۰۱۸ میلادی ۴۵ درصد، در سال ۲۰۰۲ میلادی ۷۱ درصد و در سال ۲۰۰۰ میلادی ۶۵ درصد گزارش شده است. گفتنی است میانگین درصد رضایت مردم امریکا از جایگاه فعلی کشورشان در جهان از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۲ میلادی برابر ۴۳ است که این عدد در سال ۲۰۲۲ میلادی (۳۷ درصد) از میانگین رضایت پایین‌تر است. میزان رضایت مردم امریکا از موقعیت و جایگاه کشورشان در جهان در سال ۲۰۰۲ میلادی اندکی پس از حملات ۱۱ سپتامبر که باعث ایجاد موج شور و طرفداری شد در بالاترین میزان (۷۱ درصد) قرار دارد. اما بعد از آن روند کاهشی داشته است و در سال ۲۰۰۸ و در زمان ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش به ۳۰ درصد رسید. این کاهش در دوره دوم ریاست جمهوری بوش بیشتر به دلیل جنگ فزاینده ایالات متحده علیه کشور عراق اتفاق افتاده است. این رقم در ابتدای ریاست جمهوری باراک اوباما مقداری ترمیم شده و در سال ۲۰۱۰ میلادی به ۳۵ درصد رسیده است. میزان رضایت مردم از جایگاه و موقعیت امریکا در جهان در زمان ریاست جمهوری ترامپ در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ میلادی به ترتیب ۴۵ و ۵۳ درصد بوده است.



از هر ۱۰ نفر ۴ نفر از مردم ایالات متحده معتقدند که رهبران سایر کشور‌های جهان به رئیس جمهور کشورشان (جو بایدن) احترام می‌گذارند

۴۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال امریکایی به مقدار زیاد و تاحدی در سال ۲۰۲۲ میلادی معتقدند امریکا تصویر مساعد و مطلوبی در میان مردم جهان دارد. این عدد در سال ۲۰۲۰ میلادی ۶۰ درصد، در سال ۲۰۱۶ میلادی ۵۴ درصد، ۲۰۱۰ میلادی ۵۱ درصد، ۲۰۰۲ میلادی ۷۹ درصد و ۲۰۰۰ میلادی ۷۳ درصد بوده است.

۴۰ درصد از مردم ایالات متحده معتقدند که رهبران سایر کشور‌های جهان به رئیس جمهور کشورشان (جو بایدن) احترام می‌گذارند. این عدد در سال ۲۰۲۱ میلادی ۵۸ درصد بوده است که کاهش شدیدی را نشان می‌دهد. این عدد در ابتدای ریاست جمهوری ترامپ (۲۰۱۷ میلادی) ۲۹ درصد و در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۳۷ درصد گزارش شده است. ۶۷ درصد از افراد بالای ۱۸ سال مردم امریکا در سال ۲۰۱۰ و در آغاز ریاست جمهوری باراک اوباما بیان کردند که رهبران سایر کشور‌های جهان به رئیس جمهور کشورشان احترام می‌گذارد. این عدد در سال ۲۰۱۶ و در پایان ریاست جمهوری اوباما به ۴۵ درصد کاهش پیدا کرده است. گفتنی است این عدد در پایان ریاست جمهوری جورج بوش در سال ۲۰۰۸ نیز تنها ۲۴ درصد بوده است.



تنها ۱۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال امریکایی در سال ۲۰۲۲ اعتقاد دارند ایالات متحده اقتصاد شماره یک جهان است

۵۱ درصد از افراد بالای ۱۸ سال امریکایی در سال ۲۰۲۲ معتقدند ارتش این کشور در جایگاه نخست قدرت‌های نظامی جهان قرار دارد که نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی ۷ درصد کاهش داشته است. همچنین ۶۸ درصد از افراد معتقدند که برای آن‌ها مهم است، کشور امریکا قدرت نظامی نخست جهان باشد.

تنها ۱۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال امریکایی در سال ۲۰۲۲ اعتقاد دارند ایالات متحده اقتصاد شماره یک جهان است. این عدد در سال ۲۰۰۰ میلادی ۳۹ درصد اعلام شده است. ۵۰ درصد از افراد بیان کردند برایشان مهم است که امریکا اقتصاد شماره یک جهان باشد.

این نظرسنجی به شیوه مصاحبه تلفنی (۷۵ درصد موبایل و ۲۵ درصد خط ثابت) با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال امریکایی و تعداد نمونه ۱۰۰۸ نفر در فوریه ۲۰۲۲ میلادی (بهمن ماه ۱۴۰۰) توسط موسسه نظرسنجی گالوپ اجرا شده است./ایسپا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار