جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

افزایش احتمال بروز رکود در آمریکا

گلدمن ساکس از افزایش احتمال گرفتار شدن اقتصاد آمریکا در دام رکود اقتصادی خبر داد و پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر بانک سرمایه‌ گذاری گلدمن ساکس که یکی از بزرگ‌ ترین نهادهای مالی مدیریت دارایی در جهان محسوب می‌شود از افزایش احتمال گرفتار شدن اقتصاد آمریکا در دام رکود اقتصادی خبر داد و پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را کاهش داد.

گلدمن ساکس با انتشار تازه ‌ترین گزارش کارشناسی خود احتمال آغاز رکود اقتصادی در یک سال آینده را از 15 درصد پیشین به 30 درصد افزایش داد و برآورد کرد که اگر رکود اقتصادی در یک سال آینده رخ ندهد، 25 درصد احتمال دارد که افت تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال دوم اتفاق بیفتد. به عبارت دیگر، گلدمن ساکس احتمال تجمعی بروز رکود در اقتصاد آمریکا را از 35 درصد پیشین به 48 درصد افزایش یافت.

در حالی که کارشناسان این بانک سرمایه‌ گذاری، پیش‌ بینی رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری را در سطح 2.8 درصد حفظ کرده‌ اند ولی معتقدند که این نرخ در سه ماهه سوم سال 2022 به 1.75 درصد می‌رسد و در سه ماهه چهارم سال جاری نیز به 0.75 درصد کاهش می‌یابد. آنها همچنین بر این باورند که رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه نخست سال 2023 نیز از یک درصد فراتر نخواهد رفت.

این بانک سرمایه ‌گذاری در گزارش جدید خود نسبت به مداخله بیشتر فدرال رزرو در بازار پول با هدف مهار نرخ فزاینده تورم در صورت ادامه صعود بهای انرژی ابراز نگرانی کرده و هشدار داد که افزایش شدید نرخ بهره می‌تواند موجب کاهش تولید و افزایش بیکاری شود.

فدرال رزرو روز چهارشنبه نرخ بهره پایه کوتاه مدت را 75 واحد درصد افزایش داد و به محدوده 1.5 تا 1.75 درصد رساند تا به جنگ نرخ تورم 8.6 درصدی برود؛ تورمی که به بالاترین سطح در چهاردهه گذشته رسیده است. این افزایش نرخ که برای سومین بار از مارس گذشته تا کنون انجام شده، بالاترین میزان طی 28 سال اخیر به شمار می‌رود./تسنیم

ارسال نظر