اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اتهام‌زنی ملک سلمان به ایران در نشست سازمان همکاری اسلامی

در آغاز دومین روز از اجلاس فوق‌العاده سران شورای همکاری خلیج فارس، سلمان بن عبدالعزیز، شاه سعودی در بیانیه‌ای مدعی شد آرمان فلسطین، اولویت کشور‌های عربی است تا زمانی که مردم این سرزمین به حقوق خود برسند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، ملک سلمان ضمن اتهام‌زنی به ایران درباره حادثه بندر الفجیره امارات مدعی شد تروریست‌های تحت حمایت ایران در حمله به نفت‌کش‌ها و تاسیسات نفتی عربستان دست داشتند.


در آغاز دومین روز از اجلاس فوق‌العاده سران شورای همکاری خلیج فارس، سلمان بن عبدالعزیز، شاه سعودی در بیانیه‌ای مدعی شد آرمان فلسطین، اولویت کشور‌های عربی است تا زمانی که مردم این سرزمین به حقوق خود برسند.

 

ملک سلمان با بیان اینکه کشور‌های عربی از راهکار دو دولتی برای خاتمه دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل حمایت می‌کنند، افزود: «آرمان فلسطینی‌ها در خطر است و آن‌ها باید بر اختلافات غلبه کنند.»

 

وی با اشاره به حمله تروریستی اخیر در نیوزیلند علیه نمازگزاران روز جمعه اظهار داشت که کشور‌های اسلامی باید برای مقابله با تروریسم و حامیان مالی آن دست به دست هم دهند.

 

شاه سعودی در ادامه به ایراد اظهارات ضد ایرانی پرداخته و درباره حادثه بندر الفجیره امارات مدعی شد: «تروریست‌های تحت حمایت ایران در حمله به نفت‌کش‌ها و تاسیسات نفتی عربستان دست داشتند. این حملات نه فقط علیه عربستان و امارات بلکه علیه تمام جهان بود.»

 

ملک سلمان همچنین از زبان تمام اعضای شورای همکاری خلیج فارس مدعی شد: «ما حملات حوثی‌ها که تحت حمایت ایران هستند را محکوم می‌کنیم.»

 

ملک سلمان با اتهام اینکه برنامه موشکی و هسته‌ای کشورمان تمام منطقه و جهان را تهدید می‌کند، مدعی شد: «اقدامات تهران که در تناقض آشکار با معاهده‌های سازمان ملل هستند، تجارت دریایی بین‌المللی و فروش جهانی نفت را تهدید می‌کند.»

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار