اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

انریکه مورا:اتمام مذاکرات وین نیازمند تصمیم سیاسی است

انریکه مورا:اتمام مذاکرات وین نیازمند تصمیم سیاسی است هماهنگ‌کننده اروپایی مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین گفته خاتمه دادن به گفت‌وگوهای وین نیازمند تصمیم‌های سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر انریکه مورا، هماهنگ‌کننده اروپایی مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین گفته برای پایان دادن به این گفت‌وگوها به اتخاذ تصمیم‌های سیاسی طی روزهای آتی نیاز است.

انریکه مورا در توییتر نوشت: «هشتمین دور مذاکرات وین در خصوص برجام که از ۲۷ دسامبر آغاز شد و تا به حال طولانی‌ترین دور بوده است وارد تنفس می‌شود. طرف‌ها برای رایزنی و اخذ دستورالعمل‌ها به پایتخت‌ها برمیگردند و هفته آینده بازمی‌گردند. اکنون به تصمیم‌های سیاسی نیاز است. سفر همه مشارکت‌کنندگان به سلامت.»

دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و فرمت‌های مختلف در حال برگزاری است. 

علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه شب چهارم اسفند ماه در چارچوب ترددهای معمول در جریان گفت‌وگوها، در سفری کوتاه راهی تهران شد، ولی هیأت کارشناسی ایران در وین حضور داشتند و به رایزنی‌ها ادامه دادند. باقری روز دوشنبه نهم اسفند دوباره به وین بازگشت و مذاکرات در وین کماکان در جریان است.

ساعتی قبل‌تر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفته بود که «با وجود پیشرفت‌های حاصله، برخی از مسائل هنوز در وین حل و فصل نشده که نیازمند تصمیم سیاسی طرف غربی است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار