دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار اوکراین درباره خطر نشت مواد رادیواکتیو در چرنوبیل

مواد رادیوکتیو ممکن است به دلیل خنک نشدن سوخت خارج شده پس از قطع ارتباط با نیروگاه هسته ای چرنوبیل نشت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر شرکت دولتی هسته ای «انرژواتم» امروز چهارشنبه اعلام کرد مواد رادیوکتیو ممکن است به دلیل خنک نشدن سوخت خارج شده پس از قطع ارتباط با نیروگاه هسته ای چرنوبیل نشت کند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» به دلیل جنگ در اوکراین ممکن نیست که خط نیروی ولتاژ بالا که در تاریخ ۲۴ فوریه به دست نیروهای روسی افتاده است فورا تعمیر شود.

شرکت دولتی هسته ای «انرژواتم» گفت نزدیک به ۲۰ هزار مونتاژ سوخت در چرنوبیل مورد استفاده قرار می گیرد که نمی توان با قطع برق آنها را خنک نگه داشت.

در بیانیه این شرکت آمده است ممکن است مواد رادیواکتیو در طبیعت آزاد شوند و یا با وزش باد به کشورهای اطراف از جمله بلاروس و روسیه و مناطق دیگر اوکراین برسد.

بدون برق سیستم تهویه در نیروگاه نیز کار نمی کند و کارکنان در معرض تشعشات خطرناک رادیواکتیو قرار می گیرند.

دیده بان هسته ای سازمان ملل متحد روز گذشته هشدار داد سیستم های رصد مواد اتمی در مراکز زباله رادیواکتیو در چرنوبیل انتقال اطلاعات را متوقف کرده است.

سایت هنوز فعال رادیواکتیوی فاجعه بارترین اتفاق هسته ای جهان در ۱۰۰ کیلومتری «کی یف» واقع شده است.

در ۲۶ آوریل ۱۹۸۶ اتفاق افتاد، یک موج ناگهانی نیرو درجریان آزمایش سیستم های راکتوری، واحد ۴ نیروگاه چرنوبیل در شمال اوکراین را، که در آن زمان بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود، نابود کرد.

حادثه و آتش سوزی پس از آن مقادیر زیادی مواد رادیواکتیو منتشر کرد که باعث تخلیه جوامع مجاور شد و ۱۵۰۰۰۰ کیلومتر مربع (۶۰۰۰۰ مایل مربع) زمین در بلاروس، روسیه و اوکراین را آلوده کرد.

انفجار اولیه دو کارگر کارخانه را به کشتن داد و ۲۸ نفر دیگر طی سه ماه آینده جان باختند. بر اساس گزارش کمیته علمی سازمان ملل متحد تا سال ۲۰۰۵، بیش از ۶۰۰۰ سرطان تیروئید در میان کودکان و نوجوانان در منطقه آسیب دیده گزارش شد که به احتمال زیاد بسیاری از آنها ناشی از تشعشعات بوده است./ایرنا

ارسال نظر