دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتحادیه اروپا فولاد روسیه را تحریم می‌کند

رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد: اتحادیه اروپا، امتیاز ویژه معامله اقتصادی و تجاری با روسیه را به حالت تعلیق درخواهد آورد و صادرات فولاد و آهن این کشور را تحریم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیسیون اروپا روز جمعه گفت که اتحادیه اروپا، امتیاز ویژه معامله اقتصادی و تجاری با روسیه را به حالت تعلیق درخواهد آورد و اقدامات سختگیرانه‌ای در مورد دارایی‌های رمزنگاری شده اعمال و صادرات کالا‌های لوکس به روسیه و واردات آهن و کالا‌های فولادی از روسیه را ممنوع می‌کند.

گفته می‌شود، این تحریم ها، چهارمین مجموعه تحریم‌ها علیه روسیه، پس از اقدام نظامی این کشور در اوکراین است.

«اورسلا فن در لین» رئیس کمیسیون اروپا گفت: «فردا، چهارمین بسته از اقدامات به منظور انزوای بیشتر روسیه و تخلیه منابعی که برای تأمین مالی این جنگ وحشیانه استفاده می‌کند، انجام خواهیم داد.»

اتحادیه اروپا همراستا با هم پیمانان غربی اش نظیر آمریکا وضعیت «مطلوب‌ترین مقصد تجاری» روسیه را لغو خواهد کرد. این اقدام به این بلوک اجازه خواهد داد تا ممنوعیت یا اعمال تعرفه‌های تنبیهی بر کالا‌های روسی را اجرا کند.

در مرحله اول، اتحادیه اروپا، واردات آهن و کالا‌های فولادی را ممنوع خواهد کرد.

فن در لین در بیانیه‌ای اعلام کرد اتحادیه اروپا در تلاش است حقوق عضویت روسیه در نهاد‌های برجسته از جمله صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را به حالت تعلیق درآورد.

این مقام اروپایی تاکید کرد: «ما تضمین خواهیم کرد روسیه نتواند تامین مالی، وام یا هرگونه مزیتی از این موسسات دریافت کند.»

به نوشته این گزارش، اتحادیه اروپا به طور خاص صادرات کالا‌های لوکس این اتحادیه به روسیه را که به عنوان ضربه‌ای به نخبگان این کشور طراحی شده است، ممنوع خواهد کرد.

در نهایت، این بلوک سرمایه گذاری در بخش انرژی روسیه را ممنوع خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا گفت: «این ممنوعیت تمام سرمایه گذاری ها، انتقال فناوری، خدمات مالی و ... را برای تولید و اکتشاف انرژی پوشش خواهد داد و در نتیجه تاثیر زیادی بر پوتین خواهد داشت.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار