ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

بورل: اشتباه کردیم به اوکراین وعده دادیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اذعان کرد که بروکسل در دادن قول‌هایی که نمی‌توانسته آن‌ها را عملی کند دچار اشتباه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، جورلوزپ بورل گفت: «وعده غرب برای عضویت اوکراین در ناتو اشتباه بود.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانسوی «ال‌سی‌آی» گفت: ما چیز‌هایی را پیشنهاد دادیم که نمی‌توانستیم، تضمین کنیم، به ویژه پیوستن اوکراین به ناتو. این هرگز محقق نشد. من فکر می‌کنم اشتباه بود که قول‌هایی دادیم که نتوانستیم به آن‌ها عمل کنیم.

رئیس دیپلماسی اروپا اعتراف کرد که غرب در ایجاد روابط با روسیه اشتباهاتی داشته و فرصت نزدیک‌تر کردن روسیه به غرب برای بازداشتن آن را از دست داد.

ولودیمیر زلنسکی با بیان اینکه طی جنگ اوکراین تنها از غرب وعده شنیده است، گفت: «در مورد ناتو، مدت‌ها پیش، پس از اینکه متوجه شدیم ناتو آمادگی پذیرش اوکراین را ندارد، در مورد این مسئله دلسرد شدیم. ائتلاف از چیز‌های بحث برانگیز و رویارویی با روسیه می‌ترسد».

همچنین در جریان نشست غیررسمی دو روزه سران کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در کاخ ورسای پاریس، سران غربی بار دیگر تاکید کردند که راه سریع برای عضویت کی‌یف در اتحادیه اروپا غیرممکن است.

رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد بعد از شروع عملیات نظامی روسیه علیه این کشور انتظار حمایت بیشتری را از اعضای اتحادیه اروپا داشته است.

چهارمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه مسکو شامل تعلیق عضویت روسیه در صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی و حذف صادرات کالا‌های لوکس به روسیه خواهد بود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز با اشاره به اقدامات اخیر کشور‌های غربی اعلام کرد در نهایت مسکو پس از غلبه بر مشکلات ناشی از تحریم‌های غیرقانونی غرب، قوی‌تر و مستقل‌تر ظاهر خواهد شد.

درگیری‌های ارتش روسیه در شرق اوکراین با هدف دور کردن تهدیدات ناتو و غرب از مرز‌های روسیه وارد هفدهمین روز خود شده و این در حالی است که ارتش اوکراین اعلام کرد کی‌یف، پایتخت این کشور در معرض محاصره قرار دارد و نیرو‌های روسی در حال حرکت در مناطق شمال و غرب شهر هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار