قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

مقام روس: در زمینه ثبات راهبردی هیچ امتیازی به آمریکا نمی‌دهیم

مقام روس: در زمینه ثبات راهبردی هیچ امتیازی به آمریکا نمی‌دهیم معاون وزیر امور خارجه روسیه ضمن اعلام آمادگی برای تداوم مذاکرات امنیتی با آمریکا گفت، مسکو در زمینه ثبات راهبردی هیچ امتیازی به آمریکایی‌ها نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه گفت، در صورت آماده بودن آمریکا، مذاکرات امنیتی می‌توانند ادامه پیدا کنند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ریابکوف با اشاره به میسر بودن تداوم گفتگو‌ها با آمریکا گفت، مسکو همچنین برای بحث درباره معاهده «نیو استارت» نیز آمادگی دارد.

وی با این حال متذکر شد، شرایط این گفتگو‌ها نسبت به قبل تفاوت زیادی دارند و «چشم‌انداز امنیتی کاملا تغییر کرده و اوضاع به‌شدت متفاوت است».

این دیپلمات روس در ادامه گفت، روسیه در زمینه ثبات راهبردی هیچ امتیازی به آمریکا نخواهد داد و به واشنگتن درباره برداشتن هرگونه گام سهل‌انگارانه در منطقه هشدار داد.

ریابکوف در ادامه بیان داشت، در حال حاضر آمریکا علیه روسیه جنگ تجاری به راه انداخته است و تصمیم «غیرقانونی» غربی‌ها برای بستن حریم هوایی خود بر روی هواپیما‌های روسی را محکوم کرد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود، این کشور لیستی از تحریم‌های متقابل فردی را علیه کشور‌های غربی آماده کرده که به‌زودی رونمایی خواهند شد.

او همچنین گفت، غربی‌ها حتی بدون انجام «عملیات ویژه در اوکراین» نهایتاً بهانه‌ای برای تحریم‌های جدید ضد روسی خواهند یافت.

روسیه درپی تداوم اقدامات دولت کی‌یف علیه ساکنین نواحی روس‌زبان شرق اوکراین و همچنین پاسخ منفی غربی‌ها به پیشنهادات ضمانت امنیتی روسیه به این کشورها، استقلال دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوهانسک را به رسمیت شناخته و در حمایت از آن‌ها «عملیات ویژه‌ای» را در اوکراین آغاز کرد که تا کنون ادامه دارد.

غربی‌ها در واکنش به این اقدام نظامی روسیه، تحریم‌های سنگینی از جمله در حوزه نفت و گاز را علیه روسیه اعمال کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار