کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

پدیده نادر طوفان سرخ آسمان یزد و اصفهان را قرمز رنگ کرد+ فیلم

طوفان سرخ رنگ مردم یزد و اصفهان را شگفت زده کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، پدیده طوفان سرخ که از صبح ۲۰ اسفندماه آغاز شد، یزد را درنوردیده است.

همچنین به‌دلیل طوفان شن و کاهش دید افقی، برخی از ویژگی‌های مواصلاتی این استان هم مسدود شده است.

مدیرکل راهداری یزد گفته است: کانون کرمان به یزد و بالعکس، اردکان به نایین و بالعکس، ابرکوه به دهشیر و بالعکس و کمربندی غربی یزد بسته شده و امکان ترد خودرو در آن‌ها نیست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان هم اعلام کرد: علت رنگ قرمز این تندباد وجود خاک رس و ادغام آن با گرد و غبار است.

تندبادی با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در چوپانان، انارک، جندق، نایین و سمیرم و پادنا رخ داد و خساراتی به شبکه‌های برق وارد کرد که برخی مسیر‌ها بسته شدند.

 

 

/صدا و سیما

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
احسان
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
0
0
من توی میبد زندگی میکنم که یکی از شهرهای استان یزد است کار به جایی رسیده بود که انگار که توی این دو روز این شهر رفته توی آتیش جهنم