غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

موساد در 5 استان دیگر عراق مقر دارد

به گفته رئیس اتحادیه «علماء المسلمین» موساد علاوه بر اربیل در 5 استان دیگر عراق نیز مقر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر «جبار المعموری» رئیس اتحادیه «علماء المسلمین» (علمای مسلمانان) در استان دیالی عراق، امروز (دوشنبه، ۱۴ مارس) در واکنش به حمله موشکی روز گذشته به مقرهای موساد در اربیل واکنش نشان داد.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: بمباران روز گذشته مقر موساد در اربیل، درها را به روی درگیری و خطری فراگیر در بدنه عراق گشود که بسیاری تلاش کردند تا آن را در کانون توجه قرار دهند، هرچند که امنیت ملی کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد و آن را در پیچ و خم درگیری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی فرو می‌برد».

المعموری افزود: «ما اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد مقرهای مخفی موساد تنها در اربیل نیست بلکه در پنج استان دیگر نیز وجود دارد و کار آن‌ بر پنج هدف اصلی متمرکز شده است که برجسته‌ترین آن‌ها،فتنه‌انگیزی، ایجاد منازعات قومی و فرقه ای، نفرت‌پراکنی، ترور، فساد اخلاقی مردم، اشاعه مواد مخدر در سطح وسیع و هرزگی در بین جوانان است».

وی تصریح کرد: «مردم عراق تلاش مقامات اربیل در انکار وجود مقر‌های موساد را باور نمی‌کنند، زیرا آن‌ها متوجه شده‌اند که چنین مقرهایی سال‌هاست وجود دارد و فروش نفت به اسرائیل بهترین گواه بر آن است».

منابع رسانه‌ای عراق، بامداد روز یکشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجارهای مهیب در شهر «اربیل» واقع در منطقه کردستان عراق خبر دادند و کانال خبری «صابرین‌نیوز» به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که «دو مرکز آموزشی پیشرفته متعلق به موساد اسرائیل در اربیل در شمال عراق با موشک‌های بالستیک مورد حمله قرار گرفتند».

وزارت داخله منطقه کردستان نیز اعلام کرد که ۱۲ موشک که ساختمان جدید کنسولگری آمریکا در اربیل را هدف قرار داد، از بیرون مرزها و شرق عراق شلیک شد و به مناطق غیرنظامی نزدیک به دفتر شبکه «کردستان ۲۴» و اطراف آن اصابت کرد.

ظهر روز یکشنبه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیز با انتشار اطلاعیه‌ای، با اشاره به هدف قرار دادن مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها توسط موشک‌های نقطه‌زن تاکید کرد: «تکرار هرگونه شرارت با پاسخ های سخت، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد».

روز گذشته برخی منابع غیررسمی از کشته شدن چند افسر ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات موشکی علیه مقرهای موساد در اربیل خبر دادند و حتی برخی منابع اسامی آن‌ها را منتشر کردند.

پس از انتشار این خبرها بود که استاندار اربیل وجود مقرهای موساد در این استان را تکذیب کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر