اولمرت: ایرانی‌های بسیار توانمند هستند و دانشمندان خوبی دارند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

اولمرت: ایرانی‌های بسیار توانمند هستند و دانشمندان خوبی دارند

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی با بیان اینکه ایرانی‌ها بسیار توانمند هستند گفته که ایران کشوری عقب‌مانده نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود اولمرت»، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای مفصل با روزنامه واشنگتن‌پست از توانمندی‌های ایران ابراز نگرانی کرده است.

اولمرت در این مصاحبه با اشاره به حمله روز دوشنبه به وب‌سایت‌های رژیم صهیونیستی گفت: «ایرانی‌ها بسیار توانمند هستند و دقیقاً به همین دلیل است که ما فکر می‌کنیم که وقتی می‌گویند می‌خواهند قدرت هسته‌ای داشته باشند و می‌خواهند اسرائیل را محو کنند ما باید خیلی مراقب باشیم.»

ایهود اولمرت که بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ دوازدهمین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بوده در ادامه تصریح کرد: «آن‌ها توانمند هستند. ریاضی‌دان‌های خوبی دارند. آن‌ها کشور عقب‌مانده‌ای نیستند.»

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرده که اکثر مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در زمان حصول برجام در سال ۲۰۱۵ حامی این توافق بوده‌اند.

او گفت: «می‌توانم بر اساس دانسته‌های مستقیم خودم بگویم که اکثر دستگاه امنیتی اسرائیل حامی توافقی بودند که رئیس‌جمهور اوباما آن را امضا کردند. اکثر مقام‌های بلندپایه اسرائیلی در ان زمان که اوباما توافق را امضا کرد توسط خود من منصوب شده بودند. من تک تک‌شان را فراخواندم و از آن‌ها پرسیدم نظرشان درباره توافق چیست. حتی یک نفر نبود که بگوید توافق بدی است. اکثرشان می‌گفتند این توافق ایده‌ال نیست، خود من هم فکر می‌کردم که ایده‌آل نیست و می‌توانست بهتر باشد.»

کشور‌های غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعا‌ها را رد کرده است.

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بار‌ها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند، اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشور‌های موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار