کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

لاریجانی درهای مجلس را به روی نمایندگان قفل کرد

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس از تخلف لاریجانی برای قفل کردن درهای پارلمان به روی مخالفان CFT خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 06
کد خبر: ۱۲۶۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، درباره اصلاح لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) در جلسه علنی روز گذشته (چهارشنبه، 14 آذر) پارلمان بررسی شد، پس از اظهارات موافقان و مخالفان پیرامون لایحه (CFT) در جلسه علنی مجلس، علی لاریجانی که ریاست جلسه را به عهده داشت، گزارش کمیسیون امنیت ملی پیرامون این لایحه را به رأی گذاشت؛ نمایندگان مخالف این لایحه با رفتن به سمت گیت‌های ورودی مجلس، قصد خارج شدن از صحن پارلمان را داشتند، آنها قصد داشتند جلسه از حد نصاب بیفتد و اصطلاحا، آبستراکسیون کنند تا مصوبه مذکور رسما تصویب نشود، اما لاریجانی در تریبون اعلام کرد نمایندگان در جایگاه‌شان حضور داشته باشند و رأی دهند .

دهقان: بررسی" CFT" در کمیسیون امنیت‌ملی طبق آیین‌نامه نبوده است

بر همین اساس، حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با انتقاد از برخورد رئیس مجلس با مخالفان لایحه CFT، گفت: گیت‌های ورودی با دستور لاریجانی جهت ممانعت از خروج نمایندگان بسته شده است.

وی افزود: آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در قفل کردن ورودی‌های صحن پارلمان تخلف کرده و ما در نامه‌‌ای به هیئت‌رئیسه آن را اعلام کرده‌ایم.
مطالب مرتبط
ارسال نظر