ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید

پرداخت «پاداش» مدیران مشروط شد!

پرداخت «پاداش» مدیران مشروط شد! پرداخت پاداش به مدیران دولتی برای سال آینده، براساس گزارش ارزیابی عملکرد و بهره وری آنها انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بعد از آنکه پرداخت حقوق و مزایا در بودجه سال‌های گذشته به نوعی مشروط اعلام شده بود، اکنون لطیفی-رئیس سازمان اداری و استخدامی- از شرط‌گذاری برای پرداخت پاداش کارکنان براساس بودجه ۱۴۰۱ خبر داده است که طبق آن گزارش عملکرد و ارزیابی مدیران ملاک پرداخت پاداش خواهد بود.

 

معاون رئیس جمهوری در اظهاراتی با اشاره به اینکه قرار نیست مدیر شرکت ناکارآمد یا گاهی اوقات زیان‌ده، پاداش بگیرد و پاداش در برابر یک کار فوق‌العاده معنا دارد گفته که با این حال شاخص‌های بهره‌وری یکسان نیست و هر دستگاهی متناسب با نوع عملکردش ارزیابی خواهد شد، دراین رابطه مدیریت زمان، مدیریت منابع و همچنین جلوگیری از موازی کاری مورد تاکید قرار دارد.

 

اینکه سازمان اداری و استخدامی قرار است چگونه پرداخت پاداش به شرط عملکرد و بهره‌وری مدیران را مدیریت کرده و سازوکار آن را تعیین کند، مشخص نیست و در آئین نامه مربوطه تعیین خواهد شد و لی به هر ترتیب بستن راه‌های تخطی از این الزام و یا منافذ قانونی و اجرای درست آن قابل توجه خواهد بود.

 

این در حالی است که در جریان الزام قانونی دستگاه‌های مورد تاکید در قانون برنامه ششم توسعه نیز در بودجه دو سال گذشته، پرداخت حقوق کارکنان مشروط به ثبت اطلاعات در سامانه حقوق و مزایا بوده است ولی تا سال جاری اجرایی نشد و دستگاه‌ها عملکرد مناسبی برای اعلام اطلاعات نداشتند.

 

در آبان ماه امسال سازمان اداری و استخدامی از مشروط شدن پرداخت حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی با هماهنگی وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه خبر داد که هنوز اطلاعات آنها به سامانه حقوق و مزایا وارد نشده است، اما در عمل این اتفاق نیفتاد و فرصتی ایجاد شد که دستگاه‌ها اقدام کنند ولی بار دیگر تاکید شد که از آذرماه پرداخت حقوق مشروط خواهد بود اما این بار حقوق مدیران و مقامات ارشد دستگاه اجرایی مورد تاکید قرار گرفت.

 

گزارش سازمان اداری و استخدامی نشان داده بود که حدود ۱۴۰۰ سازمان اطلاعات خود را به سامانه حقوق و مزایا وارد نکرده اند، با این حال گزارشی منتشر نشد که آیا عدم پرداخت حقوق مدیران اجرایی شده است یا خیر؟/ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار