دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

غرق شدن کشتی اماراتی در آب‌های عسلویه

رئیس اداره امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: کشتی اماراتی حامل خودرو در ۳۰ مایلی عسلویه غرق شده است که عملیات جست و جو برای ۳۰ خدمه این شناور آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت خسروی رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از غرق شدن یک کشتی اماراتی در محدوده آب‌های عسلویه اظهار داشت: کشتی اماراتی حامل خودرو در ۳۰ مایلی عسلویه غرق شده است که عملیات جست‌وجو برای ۳۰ خدمه این شناور آغاز شده است.

وی افزود: از سمت عسلویه غیر از شناور ناجی ۲ یدک‌کش نیز به محل وقوع حادثه اعزام شدند که به دلیل شرایط نامساعد جوی و شدت باد پیش از رسیدن آن‌ها کشتی اماراتی غرق شد.

رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: اکنون شناور ناجی ۱۸ در مسیر رسیدن به کشتی غرق شده است تا نسبت به نجات سرنشینان اقدام کند.

خسروی ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۰ سرنشین کشتی اماراتی با جلیقه نجات روی آب هستند در سریع‌ترین زمان ممکن درخواست هلیکوپتر به دستگاه‌های ذیربط از جمله منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس انجام شده است.

وی اظهار کرد: سایر اطلاعات تکمیلی در این زمینه بزودی اطلاع رسانی لازم صورت می‌گیرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار