اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

هشدار آمریکا به چین درباره ماجراجویی نظامی

هشدار آمریکا به چین درباره ماجراجویی نظامی یک فرمانده نیروی دریایی آمریکا با هشدار درباره آماده شدن چین برای یک اقدام نظامی بزرگ، گفت اگر بازدارندگی در برابر پکن شکست بخورد، واشنگتن وارد جنگ می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  عملیات نظامی ویژه روسیه علیه اوکراین، کشورهای غربی را نگران اقدام احتمالی مشابه چین علیه تایوان نموده است.

 

یکی از فرماندهان نیروی دریایی آمریکا امروز (دوشنبه) هشدار داد که در بحبوحه ادعاها مبنی بر آماده‌شدن پکن برای اقدام نظامی، در صورت شکست خوردن «بازدارندگی» در منطقه هند و اقیانوس آرام، واشنگتن نیز آماده «جنگ و پیروزی» در نبرد علیه چین خواهد بود.

 

به نوشته وبگاه «راشاتودی»، دریاسالار «جان سی. آکیلینو» فرمانده نیروی دریایی آمریکا در هند و اقیانوس آرام گفت که در دو دهه گذشته چین «بزرگ‌ترین انباشت نظامی از زمان جنگ جهانی دوم» را انجام داده است و «تجمیع تسلیحات آنها در منطقه بی‌ثبات‌کننده است».

 

آکیلینو در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» مدعی شد در حالی که ماموریت ارتش آمریکا «جلوگیری از جنگ» در منطقه است، اما پنتاگون آماده جنگ و پیروزی در درگیری علیه چین خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش، وی چین را به نظامی‌کردن جزایر در دریای جنوبی چین و تبدیل آنها به قلعه‌هایی با تسلیحات ضد هوایی و ضد دریایی متهم کرد.

 

این نظامی آمریکایی، آن را بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر چین برای «گسترش قابلیت تهاجمی جمهوری خلق چین در فراسوی سواحل قاره‌ای» خواند و مدعی شد که پکن از این جزایر برای پرواز هواپیماهای جنگنده و بمب‌افکن در طول یک درگیری احتمالی استفاده خواهد کرد.

 

پیش از این، مقام‌های تایوانی گفته بودند نگران هستند در حالی که توجه آمریکا و کشورهای غربی به اوکراین معطوف شده، چین هم برای ضمیمه کردن این جزیره به خود اقدام کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده