دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر دفاع آمریکا: با تهدیدات ایران مقابله خواهیم کرد

وزیر دفاع آمریکا در کنفرانسی خبری ادعا کرد این کشور با تهدیدات ایران و چند کشور دیگر مقابله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر «لوید آستین» در یک کنفراس خبری امروز (سه شنبه) ادعا کرد آمریکا قصد دارد با تهدیداتی که جانب ایران و کره شمالی می‌شود، مقابله کند.

براساس گزارش الجزیره وزیر دفاع آمریکا در ادامه صحبت‌های خود به تحولات اوکراین اشاره کرده و گفت: «کمک‌های نظامی ما به اوکراین به مقابله با تهاجم روسیه به ویژه در مقابله با نیروی هوایی روسیه کمک کرد. یک میلیارد دلار تسلیحات و تجهیزات به اوکراین داده ایم و یک میلیارد دلار دیگر نیز ارائه خواهیم کرد. ما رسیدن کمک‌های امنیتی را که به اوکراین و اوکراینی‌ها کمک کرد تا از خود دفاع کنند، تسریع کردیم.»

مارک میلی، رئیس ستاد ارتش آمریکا نیز که در این کنفرانس حضور داشت به چین نیز اشاره کرده و گفت: چین و روسیه توانایی‌های نظامی بالایی دارند و هر دو قصد دارند قوانین نظم جهانی کنونی را تغییر دهند. تهاجم روسیه به اوکراین نه تنها صلح و ثبات در اروپا، بلکه جهان را تهدید می‌کند. ما در حال حاضر تقریباً ۴۰۰ هزار سرباز آمریکایی در ۱۵۵ کشور جهان داریم. ما اکنون شاهد بزرگترین تهدید علیه صلح و امنیت در اروپا هستیم. توانایی ما در انتقال اطلاعات مهم به اوکراین بسیار مفید بوده است.

پیش از این نیز سی ان ان با اشاره به اظهارات یک نماینده عالی رتبه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد نیرو‌های مسلح آمریکا شخصا و از نزدیک عملیات تحویل سلاح‌ها را مشاهده کرده است. فرودگاه مخفی که مارک میلی در مرز با اوکراین از آن بازدید کرد، به مرکز تامین و ارسال تسلیحات به اوکراین تبدیل شده است.

فته می‌شود که ۱۴ کشور به کی یف کمک‌های نظامی ارسال کرده اند، اما بخش مهم این کمک‌ها مربوط به آمریکا است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر