مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد

شرایط روسیه برای حفظ رابطه با آمریکا

به گفته معاون وزیر امور خارجه روسیه ایالات متحده برای حفظ رابطه با روسیه باید تهدیدات علیه مسکو و همچنین عرضه تسلیحات به اوکراین را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 22
کد خبر: ۱۲۷۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه، امروز (سه شنبه) تصریح کرد که ایالات متحده برای حفظ رابطه با روسیه باید تهدیدات علیه مسکو و همچنین عرضه تسلیحات به اوکراین را متوقف کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اینترفکس، ریابکوف در جمع خبرنگاران گفت: « طرح این سؤال که برای حفظ روابط چه باید کرد، قطعاً سؤال درستی است. آنها فقط باید از تشدید تنش خود، چه به صورت شفاهی و چه از نظر پمپاژ سلاح به رژیم کی‌یف، خودداری کنند. آن‌ها باید تهدید علیه روسیه را متوقف کنند».

معاون وزیر خارجه روسیه در ادامه با اشاره به این موارد تأکید کرد: «اگر آن‌ها بتوانند تأثیر مثبتی بر کی‌یف بگذارند که من نه تنها شک دارم، بلکه مطمئن هستم که این اتفاق نخواهد افتاد، آن وقت چشم‌انداز عادی‌سازی در روابط وجود خواهد داشت».

ریابکوف تصریح کرد که «به واسطه اشتباهات ایالات متحده در حال حاضر شاهد روندی نزولی در روابط دو کشور آمریکا و روسیه هستیم».

معاون وزیر خارجه روسیه با ابراز تأسف از رویکرد ایالات متحده در قبال روسیه تصریح کرد: «این مسئله بر عزم ما برای حرکت در جهت دستیابی به اهداف عملیات نظامی ویژه و انطباق با شرایط مرتبط با تحریم‌های آمریکا ندارد».

اظهارات ریابکوف در حالی مطرح شده است که در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند)، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سؤالی درباره توصیف روابط واشنگتن و مسکو گفت: « در حال حاضر، می‌توان گفت که روابط کاملاً قطع شده است»./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار