قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

ناتو: حمایت دفاعی از اوکراین افزایش می‌یابد

ناتو: حمایت دفاعی از اوکراین افزایش می‌یابد رهبران ۳۰ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی روز پنچشنبه توافق کردند که حمایت‌های دفاعی از اوکراین را افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۳۱۴

به گزارش راهبردمعاصر، ینس استولتنبرگ در پایان نشست فوق‌العاده‌ای که امروز در بروکسل برگزار شد در نشست خبری بیان داشت: رهبران ناتو توافق کردند که ما باید حمایت بیشتری را از اوکراین صورت دهیم.

وی با بیان اینکه ناتو به تحمیل هزینه‌های بی‌سابقه علیه روسیه ادامه خواهد داد از تشکیل چهار گروه جدید جنگی در بلغارستان، مجارستان، رومانی و اسلواکی خبر داد.

استولتنبرگ اضافه کرد که ناتو نیروهای زمینی، سیستم های ضد تانک، هواپیماهای بدون سرنشین، نیروی دریایی و جت های بیشتری را در اختیار مناطق اطراف اوکراین قرار خواهد داد.

وی در مورد تهدیدات دیگر گفت: «ما توافق کردیم که کمک‌های بیشتری را در حوزه امنیت سایبری و ارائه تجهیزات برای محافظت در برابر تهدیدات بیولوژیکی، شیمیایی و هسته‌ای انجام دهیم.

دبیرکل ناتو افزود:‌ ما مصمم هستیم که تمام تلاش خود را برای حمایت از اوکراین صورت دهیم و من از پیشنهادهای کمکی که توسط متحدان ارائه شده استقبال می کنم.

استولتنبرگ همچنین گفت که نگرانی هایی وجود دارد که روسیه درحال بهانه‌ تراشی برای مقصرنمایی اوکراین و متحدانش به منظور حمله شیمیایی است. همچنین به چین هشدار داده شد که از نفوذش برای یافتن راه حلی مسالمت آمیز در جنگ اوکراین استفاده کند، نه کمک به روسیه.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین و نیز واکنش ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

بروکسل امروز (پنجشنبه) میزبان سه نشست شامل اجلاس ناتو، گروه ۷ و اتحادیه اروپاست؛ جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در هر سه نشست که موضوع اصلی آن اوکراین است حضور دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار