شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ناتو: حمایت دفاعی از اوکراین افزایش می‌یابد

رهبران ۳۰ کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی روز پنچشنبه توافق کردند که حمایت‌های دفاعی از اوکراین را افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۳۱۴

به گزارش راهبردمعاصر، ینس استولتنبرگ در پایان نشست فوق‌العاده‌ای که امروز در بروکسل برگزار شد در نشست خبری بیان داشت: رهبران ناتو توافق کردند که ما باید حمایت بیشتری را از اوکراین صورت دهیم.

وی با بیان اینکه ناتو به تحمیل هزینه‌های بی‌سابقه علیه روسیه ادامه خواهد داد از تشکیل چهار گروه جدید جنگی در بلغارستان، مجارستان، رومانی و اسلواکی خبر داد.

استولتنبرگ اضافه کرد که ناتو نیروهای زمینی، سیستم های ضد تانک، هواپیماهای بدون سرنشین، نیروی دریایی و جت های بیشتری را در اختیار مناطق اطراف اوکراین قرار خواهد داد.

وی در مورد تهدیدات دیگر گفت: «ما توافق کردیم که کمک‌های بیشتری را در حوزه امنیت سایبری و ارائه تجهیزات برای محافظت در برابر تهدیدات بیولوژیکی، شیمیایی و هسته‌ای انجام دهیم.

دبیرکل ناتو افزود:‌ ما مصمم هستیم که تمام تلاش خود را برای حمایت از اوکراین صورت دهیم و من از پیشنهادهای کمکی که توسط متحدان ارائه شده استقبال می کنم.

استولتنبرگ همچنین گفت که نگرانی هایی وجود دارد که روسیه درحال بهانه‌ تراشی برای مقصرنمایی اوکراین و متحدانش به منظور حمله شیمیایی است. همچنین به چین هشدار داده شد که از نفوذش برای یافتن راه حلی مسالمت آمیز در جنگ اوکراین استفاده کند، نه کمک به روسیه.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین و نیز واکنش ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

بروکسل امروز (پنجشنبه) میزبان سه نشست شامل اجلاس ناتو، گروه ۷ و اتحادیه اروپاست؛ جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در هر سه نشست که موضوع اصلی آن اوکراین است حضور دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده