چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

قطر: سپاه پاسداران جزئی از ساختار نظامی ایران است

قطر: سپاه پاسداران جزئی از ساختار نظامی ایران است وزیر خارجه قطر در گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان گفت: «ما معتقدیم سپاه پاسداران ایران بخشی از ساختار رسمی نظامی کشور ایران است و باید به این ساختار احترام گذاشت».
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 29
کد خبر: ۱۲۷۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر «شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر در گفتگو با شبکه سی‌ان‌ان گفت: «ایران همسایه ما است و هر اتفاقی که در آن جا می‌افتد یا به ایران مربوط می‌شود بر قطر هم تاثیر می‌گذارد. ما می‌خواهیم پایان مذاکرات (احیای) برجام را ببینیم.»

وزیرخارجه قطر اعلام کرد امیدوار است تحریم‌های اقتصادی که علیه ایران اعمال شده برداشته شود. وی همچنین در مورد تحریم سپاه پاسداران انقلاب ایران و قرار گرفتن آن در لیست گروه‌هایی که به زعم آمریکا تروریستی هستند، گفت: «ما معتقدیم سپاه پاسداران ایران بخشی از ساختار رسمی نظامی کشور ایران است و باید به این ساختار احترام گذاشت».

وی توافق هسته‌ای را برای منطقه و ثبات آن مهم ارزیابی کرد و تایید کرد قطر خواستار بازگشت طرف‌های توافق به برجام استو در این خصوص گفت: ما سعی می‌کنیم به این فرآیند کمک کنیم. ما به طور موثر یا رسمی بین کشور‌ها میانجی‌گری نمی‌کنیم، اما سعی می‌کنیم کشور‌های طرف توافق را به یکدیگر نزدیک کنیم.

وزیر خارجه قطر در خصوص سفر ابراهیم رئیسی به قطر نیز اعلام کرد این کشور خواهان بهبود روابط ایران و منطقه بوده و معتقد است گفتگو میان ایران و شورای همکاری ضروری است. کشور‌های شورای همکاری ملاحظات خود را در مورد ایران دارند و ایران نیز همینطور.

وزیر خارجه قطر در نشست روز گذشته در دوحه نیز، حصول توافق هسته‌ای با ایران را مهم خوانده و اعلام کرد سایر توافقات در زمینه امنیت همه جانبه در منطقه باید به دنبال آن شکل بگیرد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار