جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

آخرین اخبار از وضعیت قانون مهریه در مجلس

آخرین اخبار از وضعیت قانون مهریه در مجلس رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به قانون مهریه، گفت: برخی از افراد انتظاراتی از قانون مهریه دارند که این امر نشدنی است از این رو احتمال دارد از دستورکار مجلس خارج شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون مهریه، اظهار داشت: در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس قانون مهریه دچار تغییر و تحول های خاصی شده است و این مورد نیاز به یک کار کارشناسی شده دقیقی است تا حق هیچ طرف ضایع نشود.

 

وی افزود: در قانون نمی توان کف یا سقفی برای مهریه در نظر گرفت همچنین برخی از بانوان یا آقایان از مجلس درخواست هایی دارند که این درخواست ها نمی تواند در قالب قانون قرار بگیرد.

 

غضنفرآبادی ادامه داد: مثلاً یک مورد از این درخواست ها این است که زوجی که در سال ۸۰ عقد کرده‌اند و مهریه خانم ۱۴ سکه است اکنون قصد دریافت مهریه خود در سال ۱۴۰۱ را دارد می بایست مهریه به قیمت روز پرداخت شود اما برخی ها این انتظار را دارند که در این قانون مجلس حکم کند که این سکه ها به نرخ همان سال ۸۰ محاسبه شود این مورد نیز هم خلاف قانون است و هم خلاف شرع.

 

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید کرد: موردی که به عنوان مهریه در نظر گرفته شده است می بایست همان مورد پرداخت شود مثلا اگر سکه بوده باید داده شود یا مبلغ سکه ها به نرخ روز محاسبه شده و پول آن پرداخت شود؛ از این رو مجلس نمی‌تواند قانونی وضع کند که مهریه به نرخ زمان عقد محاسبه شود.

 

غضنفرآبادی گفت: اگر این درخواست ها به قوت خود باقی بماند احتمالاً قانون مهریه از دستور کار مجلس خارج شود، اما اعضای کمیسیون قضایی سعی خواهند کرد که این قانون با یک کار کارشناسی شده دقیقی به سرانجام برسد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار