هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

ساعت کار میادین میوه و تره بار در ماه رمضان ۱۴۰۱

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: ۲۶۲ میدان و بازار میوه و تره بار تهران برای استقبال از ماه مبارک رمضان و خدمات‌رسانی به شهروندان آمادگی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، ایوب فصاحت با تأکید بر لزوم توجه به رفتار شایسته و توأم با حُسن خُلق کارکنان میادین و بازار‌های میوه و تره بار با عموم شهروندان از جمله روزه‌داران عزیز، افزود: اگر چه به همکاران خود اعتماد داریم، اما به منظور افزایش اطمینان خاطر مردم عزیزمان از آغاز ماه مبارک رمضان، نظارت بر فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره بار افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه قیمت مناسب و کیفیت مطلوب محصولات در میادین و بازار‌های میوه و تره بار، دو اصلی است که در ایام ماه مبارک رمضان به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهند گرفت، اظهار کرد: مدیران میادین و ناظران کنترل کیفی با دقت و جدیت مضاعف بر رعایت نرخ‌های مصوب و مرغوبیت اقلامی که در این مراکز عرضه می‌شوند، نظارت می‌کنند تا شهروندان در این ماه عزیز، ملزومات مورد نیاز خود را با آرامش و به سهولت از میادین تهیه کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران بر انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مسئول برای تأمین کالا‌های تنظیم بازار، مواد پروتئینی، برنج و دیگر محصولات مورد نیاز مردم تهران در ماه مبارک رمضان، تأکید و خاطرنشان کرد: به منظور تأمین اقلام و کالا‌هایی همچون خرما، قند و شکر، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات که مصرف آن‌ها در این ایام افزایش می‌یابد، از قبل پیش‌بینی کرده‌ایم و مراجعه‌کنندگان و روزه‌داران عزیز می‌توانند این محصولات و سایر ملزومات مورد نظر خود را از این مراکز تهیه کنند.

میادین میوه و تره بار در ایام ماه مبارک رمضان، روز‌های شنبه تا پنج‌شنبه صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصر‌ها از ساعت ۱۵ تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه و روز‌های جمعه نیز از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ ظهر، باز بوده و آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار