وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

توهین زشت مورینیو به یک خبرنگار

سرمربی تیم فوتبال رم به درگیری‌اش با رسانه‌های ایتالیایی ادامه داد و در حمله جدیدش به آنها بی‌احترامی را هم چاشنی کار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، ژوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رم برخلاف روزهای آغازین حضورش در این تیم که لب به تمجید از خبرنگاران ایتالیایی می‌گشود و آنها را در حوزه کاری خود خبره توصیف می‌کرد، مدتی است که با اصحاب رسانه در سرزمین چکمه‌ای وارد جنگی علنی شده است. در حقیقت این تاکتیک همیشگی آقای خاص بوده که به وقت برآوردن نکردن انتظارات و ضعیف نتیجه گرفتن تیم‌هایش، شخصاً به جنگ رسانه‌ها می‌رود تا فشار از روی تیمش برداشته شود.

 

در همین راستا نیز او شب گذشته (شنبه) با خبرنگارانی که برای پوشش نشست خبری‌اش قبل از بازی رم برابر سامپدوریا آمده بودند درگیری لفظی پیدا کرد که در قیاس با دفعات قبلی شدید‌تر و البته غیرمحترمانه‌تر بود.


سرمربی پرتغالی رم ابتدا خبرنگاران را به خاطر سؤالی تکراری مسخره کرد. او پس از جواب دادن به سؤال اول و هنگام پرسش سؤال دوم، یک ورق کاغذ را برداشت که روی آن نوشته شده بود «سؤال دوم درباره زانیولو (هافبک مصدوم رم) خواهد بود» و پیش‌بینی‌اش هم درست بود، چون این سؤال درباره هافبک ایتالیایی جالوروسی بود که به تازگی مصدوم شده است.

 

مورینیو سپس با سؤال دیگری از یک خبرنگار که او را خوب می‌شناخت مواجه شد، خبرنگاری که از او درباره سیستم دفاع سه نفره رم سؤال پرسید.

 

آقای خاص در جواب این خبرنگار گفت: انتظار یک سؤال خشونت‌آمیزتر را از تو داشتم. دیروز در رادیو صحبت‌هایت را شنیدم. آن موقع خیلی پرخاشگرانه‌تر حرف می‌زدی، بیشتر ایراد می‌گرفتی و خشن‌تر بودی. انتظار نداشتم الان چنین سؤال ساده‌ای بپرسی. نتیجه‌ای که من می‌توانم از این تغییر رفتارت بگیرم این است که تو وقتی در رادیو حرف می‌زنی یک آدم فوق تهاجمی و فوق خشن هستی و وقتی اینجا می‌آیی در حضور من خودت را خراب می‌کنی!

 

تیم فوتبال رم امشب از ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران میهمان سامپدوریا خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار