توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

خواهر رهبرکره شمالی، سئول را به حمله اتمی تهدید کرد

خواهر رهبرکره شمالی، سئول را به حمله اتمی تهدید کرد خواهر رهبر کره شمالی، در انتقادی مجدد از اظهارات وزیر دفاع کره جنوبی، گفت این اظهارات «اشتباهی غیرقابل جبران» بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، تنش‌های اخیر بین سئول و پیونگ‌یانگ در پی اظهارات وزیر دفاع کره جنوبی، ادامه داشته و بامداد سه‌شنبه افزایش هم پیدا کرد.

«کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی با انتقاد دوباره از اظهارات وزیر دفاع کره جنوبی مبنی بر قابلیت «حمله پیشگیرانه» سئول به پیونگ‌یانگ، آن را یک اشتباه «غیرقابل جبران» خواند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، این بیانیه کیم یو جونگ دومین هشدار تند او در این هفته است که در واکنش به صحبت‌های مقام نظامی سئول گفته شد.

خبرگزاری دولتی کره شمالی (کی‌سی‌ان‌ای) به نقل از خانم کیم گزارش داد: «در صورتی که کره جنوبی رویارویی نظامی با ما را انتخاب کند، نیروی اتمی رزمی ما ناگزیر باید به وظایف خود عمل کند».

«سو ووک» وزیر دفاع کره جنوبی روز جمعه گفت ارتش این کشور موشک‌های مختلفی با برد شلیک، دقت و قدرت قابل توجه بهبود یافته، با «توانایی دقیق و سریع ضربه زدن به هر هدفی در کره شمالی» در اختیار دارد.

خواهر رهبر کره شمالی نیز ضمن محکوم کردن اظهارات وزیر دفاع کره جنوبی، این کشور را به مواجه‌شدن با «خطر جدی» تهدید کرد.

روز دوشنبه نیز «لی جونگ جو» سخنگوی وزارت امور بین دو کره در واکنش به این تهدید خانم کیم، گفت: «وزارت اتحاد به وضوح اشاره می‌کند که کره شمالی در هر صورت نباید تنش بیشتری در شبه جزیره کره ایجاد کند».

ازسرگیری تنش‌ها میان دو کره پس از آن آغاز شد که کره شمالی ماه گذشته یک موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کررد و پس از آن کره جنوبی با تبلیغ قابلیت‌های نظامی خود از جمله آزمایش موشک‌های متعدد و نمایش جنگنده‌های «اف-۳۵» خود در یک تمرین آموزشی به این آزمایش موشکی کره شمالی پاسخ داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار