دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شلیک اخطار کره جنوبی به سمت قایق گشتی کره شمالی

به گزارش خبرگزاری دولتی کره جنوبی، نیروی دریایی این کشور توانست یک قایق گشتی کره شمالی که ادعا شده مرزی دریایی دو کره را نقض کرده بود، با شلیک و پیام هشدار به عقب براند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی امروز (سه‌شنبه) گزارش داد که ارتش این کشور برای دفع یک قایق گشتی کره شمالی که مرز دریایی بین دو کره را نقض کرده بود، شلیک کرد.

مقامات نظامی کره جنوبی گفتند که یک قایق گشتی کره شمالی روز سه‌شنبه پس از عبور از مرز دریایی غربی و ورود به آب‌های کره جنوبی برای تعقیب یک قایق که گفته می‌شود سرگردان بوده، عقب‌نشینی کرد.

به نوشته یونهاپ، نیروی دریایی کره جنوبی توانست قایق گشتی را با شلیک و پیام‌های هشدار به سمت شمال به عقب براند و قایق دیگر حامل هفت نفر که شش نفر از آن‌ها لباس نظامی به تن داشتند را توقیف کرد. به گفته رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، سئول دو بار از طریق خطوط ارتباطی تجاری و نظامی، پیام‌هایی را به همسایه شمالی در این خصوص ارسال کرده است.

گفته می‌شود این هفت شهروند غیرمسلح کره شمالی قصد فرار به جنوب را نداشتند و قایق آن‌ها به طور تصادفی به سمت آب‌های کره جنوبی منحرف شده است. این حادثه درست یک روز قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری کره جنوبی و در بحبوحه تنش‌های تازه بین دو کره بر سر پرتاب‌های موشکی اخیر کره شمالی، از جمله آزمایش یک سامانه ماهواره‌ای تجسسی در روز شنبه رخ داد.

دولت کره شمالی بامداد یکشنبه درباره آزمایش موشکی روز قبل خود توضیحاتی را به رسانه‌ها ارائه کرد. رسانه دولتی کره شمالی (KCNA) به نقل از ارتش این کشور گزارش داد که صبح شنبه آزمایش مهمی را برای سنجش یک سامانه ماهواره‌ای تجسسی انجام داد. کره شمالی می‌گوید اداره ملی توسعه هوافضای کره شمالی (NADA) و آکادمی علوم دفاعی، این پرتاب را «بر اساس طرح توسعه یک ماهواره شناسایی» انجام دادند.

این دومین پرتاب موشک توسط کره شمالی در مدت هفت روز برای آزمایش تجهیزات ماهواره و نهمین پرتاب موشک آن در سال جاری بود. پیش از این، کره شمالی خبر داده بود موشک بالستیک میان‌برد سطح به سطح با نام «هوآسونگ-۱۲» را با هدف سنجش دقت و امنیت آن آزمایش کرد.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مقامات این کشور دستور داده بود تا از سرگیری فعالیت‌های موقتاً تعلیق شده را بررسی کنند. پیونگ‌یانگ از اواخر سال ۲۰۱۷ یک تعلیق خودخواسته برای آزمایش‌های اتمی و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما اعمال کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار