زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

پیام تبریک کیم به آیت الله رئیسی: آرزوی رفاه و توسعه بیشتر ایران را داریم

رهبر کره شمالی با ارسال پیام تبریک پیروزی انقلاب اسلامی به رئیس‌جمهور ایران، خواستار توسعه روابط دو کشور شد و آرزوی رفاه و توسعه بیشتر برای ایران کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه پیونگ‌یانگ امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران پیام تبریک ارسال کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره شمالی در این خصوص گزارش کرد، طبق گفته وزارت خارجه کره شمالی، کیم در پیام تبریک روز گذشته (جمعه) خود به رئیسی، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که «همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف بیش از پیش گسترش و توسعه یابد.»

کیم همچنین با بیان اینکه دوستی بین دو کشور «در جاده مبارزه مشترک علیه امپریالیسم شکل گرفته است» گفت که برای ایران در دستیابی به «رفاه و توسعه کشور» آرزوی موفقیت دارد.

وزارت خارجه کره شمالی همچنین در بیانیه‌ای جداگانه بر روابط ویژه پیونگ‌یانگ با تهران تأکید کرد و گفت که دو ملت از دیرباز «روابط دوستی و همکاری در مبارزه مشترک برای استقلال در برابر امپریالیسم» را ایجاد کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری یونهاپ، ایران و کره شمالی در آوریل ۱۹۷۳ روابط دیپلماتیک برقرار کردند. چندین دهه است که کشور‌های غربی دو کشور ایران و کره شمالی را به تجارت قطعات و فناوری موشکی و هسته‌ای متهم کرده‌اند و در همین راستا تلاش‌های زیادی را برای اعمال فشار به امید منزوی کردن این دو کشور به کار گرفته‌اند.

روز گذشته (چهارشنبه ۲۲ بهمن) در حالی که مردم ایران سالرزو پیروزی انقلاب سال ۵۷ را جشن گرفتند، مقامات و روسای دولت کشور‌های مختلف از جمله ارمنستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و کشور‌های عربی منطقه نیز فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مقامات و مردم ایران تبریک گفتند. رسانه‌های عربی و انگلیسی‌زبان جهان نیز به پوشش گسترده مراسم فجر ۴۳ پرداختند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر