هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

بازرسی نامحسوس پلیس از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت گفت: با افزایش واحدهای گشتی پلیس، واحدها و صنوف متخلف در ماه مبارک رمضان شناسایی و با پلمب از ادامه فعالیت شان جلوگیری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت با اشاره به بازرسی نامحسوس پلیس از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان ضمن تشریح جزئیات ساعت و چگونگی فعالیت صنوف در این ماه مبارک، از آن‌ها خواست نکات ذیل را رعایت کنند:

۱- کلیه واحدهای صنفی مسافر پذیر بر اساس طرح زمان بندی فعالیت ابلاغی از سوی معاونت نظارت براماکن عمومی ملزم به فعالیت بوده و رعایت استتار کامل و پرهیز از تظاهر به روزه خواری الزامی و در صورت تخلف واحد صنفی پلمب خواهد شد.

۲- کلیه واحدهای صنفی جگرکی، آبمیوه و بستنی، ساندویچی و پیتزا و کبابی ملزم به تعطیلی کامل تا نیم ساعت قبل از اذان مغرب بوده و در صورت فعالیت نسبت به پلمب واحد صنفی اقدام خواهد شد.

۳- کلیه کافی شاپ ها و رستوران‌های داخل هتل‌ها و مراکز اقامتی ملزم به رعایت استتار کامل بوده و در ضمن حق پذیرش مشتریان خارج از مسافرین همان هتل نخواهند داشت.

۴- هرگونه تظاهر به روزه خواری در هریک از واحدهای صنفی توسط متصدیان یا مراجعین ممنوع و در صورت مشاهده واحد صنفی پلمب خواهد شد.

۵- بر اساس مصوبه کمیسیون نظارت، کلیه اغذیه فروشی‌ها، آبمیوه و بستنی و جگرکی و کبابی صرفاً در ایام ماه مبارک رمضان مجاز به فعالیت از یک ساعت قبل از افطار تا یک ساعت قبل از سحرمی باشند.

۶- دکه‌ها و مراکز پذیرایی داخل پایانه‌های مسافربری و همچنین ایستگاه راه آهن ملزم به رعایت استتار کامل و پرهیز از تظاهر به روزه خواری بوده و در صورت تخلف نسبت به پلمب واحد صنفی اقدام خواهد شد.

۷- هیچ یک از قهوه خانه‌ها و سفره خانه‌های سنتی سطح شهر حق فعالیت در طول روز را نداشته و در صورت مشاهده واحد صنفی تا پایان ماه مبارک رمضان پلمب خواهد شد.

۸- کلیه صنوف خدماتی که قصد ارائه خدمات در طول ماه مبارک رمضان رادارند صرفاً مجاز به فعالیت با مجوز اداره نظارت بر اماکن عمومی بوده در غیر این صورت از فعالیت آنان ممانعت خواهدشد.

۹- کلیه سوپر مارکت ها و خواربارفروشی‌ها صرفاً مجاز به ارائه مواد خوراکی به صورت بیرون بر بوده و حق پذیرش مشتری و سرو مواد خوراکی و یا نوشیدنی تا قبل از اذان مغرب راندارند.

۱۰- کلیه سینماها می‌توانند در ایام ماه مبارک رمضان به جز لیالی قدر از افطار تا سحر با رعایت ضوابط انتظامی فعالیت نمایند.

۱۱- با توجه به در پیش بودن فصل گرما و تعطیلی برخی مدارس استخرهای شنا می‌توانند بعد از افطار با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه به مراجعین خود خدمات آموزشی و ورزشی ارائه نمایند./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار