قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

وحیدی: ریشه‌ تروریستی حادثه مشهد شناسایی می‌شود

وزیر کشور با بیان اینکه با عوامل حادثه تروریستی مشهد برخورد می‌شود، گفت: همه ریشه های تروریستی و جریاناتی که پشت صحنه این حرکت بوده‌اند، قطعا شناسایی خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ، احمد وحیدی وزیر کشور صبح امروز پنجشنبه در نشست خبری (18 فروردین)، با اشاره به اتفاق اخیر حرم رضوی، اظهار داشت: این عملیات یک عملیات تروریستی بسیار شنیع بود که علیه سه تن از افراد مجاهد، پرتلاش و خدمتگزار مردم اتفاق افتاد که به شدت این حرکت را محکوم می کنیم.

 

وی با تسلیت شهادت یکی از طلبه ها در این حادثه تروریستی افزود: این واقعه تلخ نشان از آن دارد دشمن دست از ترویج نفاق برنداشته و با حرکات تروریستی که زاده همین نگاه استکباری است در ماه مبارک رمضان و در مقدس ترین مکان مرتکب این عمل مذبوحانه شده اند.

 

وزیر کشور با بیان اینکه داعش و گروههای دیگر تروریستی دست ساز جریان استکباری است و امروز هم آبشخور فکری شان همان جریان فکری است، گفت: این جریان کور دست ساخته کشورهای غربی و کسانی است که این فکر را ترویج می کنند بی شک با افراد ترویج دهنده این تفکر و عاملان این جنایت برخورد خواهد شد.

 

وی گفت: این حرکت نشان دهنده آن است که روحانیت همیشه در خط مقدم خدمت جز اهداف دشمن بوده و هست. این درحالی است که روحانیت همچنان پرقدرت در صحنه حاضر است و افتخار می کنیم این مجاهدان در کشور ما فعالیت دارند.

 

وحیدی تصریح کرد: دشمن سعی دارد از اختلافات قومی مذهبی در بین ملتهای دوست استفاده کند که این اقدام راه به جایی نخواهد برد زیرا بهترین جوانان افغانستان در مقابله با جریانات تکفیری جان خود را از دست دادند و ملت افغانستان، آمریکا را با خفت از کشور خود بیرون کرد این اقدام اخیر به جایگاه ملت افغانستان شائبه ای وارد نمی کند.

 

وی تاکید کرد: ایران و افغانستان از یک ملت هستند که از ریشه و سابقه تمدنی مشترک برخوردارند دشمنان همواره در تلاشند ایران هراسی بین مردم افغانستان و افغانستان هراسی بین مردم ایران را رواج دهند که موفق نخواهند شد.

 

وزیر کشور بیان داشت: از کسانی که این جریان تروریستی را محکوم کردند قدردانی می کنیم و انتظار داریم همه افرادی که حرفشان شنیده می شود این اقدام را محکوم کنند از غرب و آمریکا انتظار محکوم کردن نداریم چون خود آنها موجب به وجود آوردن این تفکر هستند و این محکوم نکردنشان نشان می دهد که آنها حامی این تفکرات هستند.

 

وحیدی در پایان تاکید کرد: همه ریشه های تروریستی و جریاناتی که پشت صحنه این حرکت بوده اند قطعا شناسایی خواهند شد./ فارس

ارسال نظر