ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا

قابلیت ھای عملیاتی واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری از سوی پرتقال بررسی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال در بازدید از تاسیسات و پایانه های بندر سینژ پرتغال، قابلیت ھای عملیاتی آن در زمینه واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری را از نزدیک مورد بررسی قرار دارد.

 مرتضی دامن پاک جامی در گفت و گو با مقامات بندر سینژ و مدیران پارک صنعتی و لجستیکی این منطقه، بر امکان استفاده از ظرفیت‌های این بندر برای ذخیره سازی و توزیع فرآورده ھای انرژی ایران به ویژه گاز طبیعی مایع به منظور تامین بخشی از نیاز انرژی اروپا تاکید کرد.

بندر سینژ در ۱۵۰ کیلومتری جنوب لیسبون، پایتخت پرتغال و در کرانه اقیانوس اطلس واقع است و تنها بندر آب های عمیق این کشور و جنوب اروپا محسوب می شود. بخش زیادی از نیاز پرتغال به واردات نفت و گاز از طریق این بندر تامین می شود.

بندر سینژ با امکان پهلوگیری نفتکش ها و کشتی های کانتینری غول پیکر، برخورداری از پنج اسکله و ترمینال تخلیه و بارگیری و وجود شبکه خطوط لوله و خط آهن برای انتقال انرژی و کالا به داخل پرتغال و غرب اسپانیا اهمیت زیادی دارد. شرایط بحرانی انرژی در اروپا بعد از جنگ اوکراین، اهمیت این بندر برای واردات بخشی از نیازهای انرژی اروپا را افزایش داده است. پرتغال در تلاش است جایگاه این بندر را به عنوان «دروازه آتلانتیک به اروپا» تثبیت کند./ایرنا

ارسال نظر