بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا

قابلیت ھای عملیاتی واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری از سوی پرتقال بررسی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال در بازدید از تاسیسات و پایانه های بندر سینژ پرتغال، قابلیت ھای عملیاتی آن در زمینه واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری را از نزدیک مورد بررسی قرار دارد.

 مرتضی دامن پاک جامی در گفت و گو با مقامات بندر سینژ و مدیران پارک صنعتی و لجستیکی این منطقه، بر امکان استفاده از ظرفیت‌های این بندر برای ذخیره سازی و توزیع فرآورده ھای انرژی ایران به ویژه گاز طبیعی مایع به منظور تامین بخشی از نیاز انرژی اروپا تاکید کرد.

بندر سینژ در ۱۵۰ کیلومتری جنوب لیسبون، پایتخت پرتغال و در کرانه اقیانوس اطلس واقع است و تنها بندر آب های عمیق این کشور و جنوب اروپا محسوب می شود. بخش زیادی از نیاز پرتغال به واردات نفت و گاز از طریق این بندر تامین می شود.

بندر سینژ با امکان پهلوگیری نفتکش ها و کشتی های کانتینری غول پیکر، برخورداری از پنج اسکله و ترمینال تخلیه و بارگیری و وجود شبکه خطوط لوله و خط آهن برای انتقال انرژی و کالا به داخل پرتغال و غرب اسپانیا اهمیت زیادی دارد. شرایط بحرانی انرژی در اروپا بعد از جنگ اوکراین، اهمیت این بندر برای واردات بخشی از نیازهای انرژی اروپا را افزایش داده است. پرتغال در تلاش است جایگاه این بندر را به عنوان «دروازه آتلانتیک به اروپا» تثبیت کند./ایرنا

ارسال نظر