ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا

قابلیت ھای عملیاتی واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری از سوی پرتقال بررسی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال در بازدید از تاسیسات و پایانه های بندر سینژ پرتغال، قابلیت ھای عملیاتی آن در زمینه واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری را از نزدیک مورد بررسی قرار دارد.

 مرتضی دامن پاک جامی در گفت و گو با مقامات بندر سینژ و مدیران پارک صنعتی و لجستیکی این منطقه، بر امکان استفاده از ظرفیت‌های این بندر برای ذخیره سازی و توزیع فرآورده ھای انرژی ایران به ویژه گاز طبیعی مایع به منظور تامین بخشی از نیاز انرژی اروپا تاکید کرد.

بندر سینژ در ۱۵۰ کیلومتری جنوب لیسبون، پایتخت پرتغال و در کرانه اقیانوس اطلس واقع است و تنها بندر آب های عمیق این کشور و جنوب اروپا محسوب می شود. بخش زیادی از نیاز پرتغال به واردات نفت و گاز از طریق این بندر تامین می شود.

بندر سینژ با امکان پهلوگیری نفتکش ها و کشتی های کانتینری غول پیکر، برخورداری از پنج اسکله و ترمینال تخلیه و بارگیری و وجود شبکه خطوط لوله و خط آهن برای انتقال انرژی و کالا به داخل پرتغال و غرب اسپانیا اهمیت زیادی دارد. شرایط بحرانی انرژی در اروپا بعد از جنگ اوکراین، اهمیت این بندر برای واردات بخشی از نیازهای انرژی اروپا را افزایش داده است. پرتغال در تلاش است جایگاه این بندر را به عنوان «دروازه آتلانتیک به اروپا» تثبیت کند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار