المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

دلیل تعلیق خطبه مرجعیت از سوی نماینده آیت الله سیستانی

دلیل تعلیق خطبه مرجعیت از سوی نماینده آیت الله سیستانی نماینده مرجعیت عالیقدر شیعه در عراق تاکید کرد که تاکنون تصمیمی برای ازسرگرفته شدن خطبه دوم نماز جمعه کربلا گرفته نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سید «احمد الصافی» نماینده مرجعیت عالی و امام جمعه حرم حسینی درباره توقف قرائت خطبه دوم نماز جمعه در صحن حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلا توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش موازین نیوز، سید الصافی درباره محتوای خطبه دوم نماز جمعه کربلا معروف به خطبه مرجعیت گفت: بعضی اوقات متن خطبه به دلیل اهمیت موضوع به دست حضرت آیت الله سید علی سیستانى (مدّ ظله العالی) نگاشته می‌شود و برخی از مواقع کلیات مطلب توسط او گوشزد می‌شود و در مورد سوم هم خطیب خطبه را نوشته و برای مرجع عالی ارسال می‌کند تا ایشان حذف و اضافاتی را که در آن لازم است، اعمال کنند.

او تاکید کرد: برخی گروه‌های سیاسی به خیلی از توصیه‌های مرجع عالیقدر عمل نمی‌کنند در حالی که آیت الله سیستانی قصد ندارد که فقط سخنرانی کند، بلکه می‌خواهد این سخنرانی تاثیر داشته باشد با این وجود برخی پاسخ بسیار ضعیفی دادند با وجود اینکه محتوای خطبه بیش از یک بار تکرار شده بود.

نماینده مرجعیت عالیقدر شیعه در عراق تاکید کرد که تاکنون تصمیمی برای ازسرگرفته شدن خطبه دوم نماز جمعه کربلا گرفته نشده است.

خطبه دوم نماز جمعه که در صحن شریف حرم امام حسین(ع) برگزار می شود، حاوی موضوعات سیاسی حساس، اصلاحات و رهنمودهای اجتماعی است که توسط سید احمد الصافی و شیخ عبدالمهدی الکربلایی قرائت می شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار