علی اف: ارمنستان پنج شرط جمهوری آذربایجان را پذیرفته است-راهبرد معاصر
انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد

علی اف: ارمنستان پنج شرط جمهوری آذربایجان را پذیرفته است

رئیس جمهور آذربایجان در جریان گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور روسیه ادعا کرد: ارمنستان پنج اصل پیشنهادی جمهوری آذربایجان برای برقراری روابط بین دولتی را پذیرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان روز گذشته در جریان گفتگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه ادعا کرد: ارمنستان پنج اصل پیشنهادی جمهوری آذربایجان برای برقراری روابط بین دولتی را پذیرفته است.

در این گفتگو، طرفین در مورد عادی‌سازی روابط ارمنستان و جمهوری آذربایجان در دوران پساجنگ و نشست ۶ آوریل در بروکسل تبادل‌نظر کردند.

پنج شرط جمهوری آذربایجان به ارمنستان برای عادی‌سازی روابط از این قرار است:

۱. به رسمیت شناختن متقابل حاکمیت، تمامیت ارضی، غیر قابل نقض بودن مرز‌های بین‌المللی و استقلال سیاسی دولت‌ها.

۲. تأیید متقابل اینکه کشور‌ها هیچ ادعای ارضی علیه یکدیگر ندارند و تعهد قانونی دارند که در آینده چنین ادعایی نداشته باشند.

۳. خودداری از تهدید امنیت، تهدید استقلال سیاسی و تمامیت ارضی دو کشور و استفاده از زور و سایر اقدامات ناسازگار با اهداف منشور سازمان ملل.

۴. تعیین مرز‌ها و برقراری روابط دیپلماتیک.

۵. گشایش خطوط حمل‌ونقل و ارتباطی، ایجاد سایر شبکه‌های ارتباطی مرتبط و همکاری در زمینه‌های مورد نیاز.

پیش از این، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرده بود که هیچ مورد غیرقابل قبولی در پیشنهادات جمهوری آذربایجان وجود ندارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار